31.07.2021.

Ženska ljubavna magija – KAKO OSVOJITI ŽELJENOG MUŠKARCA

Kategorija: LJUBAVNA MAGIJA

 

Upotreba menstrualne krvi kao čarobnog rekvizita ustaljena je praksa u većini magijskih tradicija na svim kontinentima. U svima njima se vjeruje ukoliko žena nekom muškarcu tajno servira nekoliko kapljica svoje svježe menstrualne krvi u kafi ili vinu privući će na sebe njegovu seksualnu pažnju. U ezoterijskim krugovima vlada generalno mišljenje kako je opisana vradžbina jednostavni oblik takozvane hormonalne magije te ima podjednako veze sa biologijom koliko i sa okultnom praksom.

Menstrualna krv se razlikuje od one obične pošto je direktno povezana sa drugom takozvanom sakralnom ili seksualnom čakrom pa zbog toga stvara jaku spolnu vezu. No, ovom čarkom ne možete partnera učiniti vjernim nego samo kod njega stimulisati čežnju i želju za vama i vašim tijelom. Također, malo je poznato da se menstrualna krv u magijskoj praksi koristi i u ritualima liječenja kao i za razbijanje vradžbine te zaštitu od njih.

 

Ljubav u znaku broja 7

Kako biste na daljinu djelovali na volju željenog muškarca i privukli ga sebi možete isprobati sljedeću čarku za koju morate pribaviti njegovu sliku, na kojoj je on sam i vidi se od glave do stopala. Takva fotografija omogućava uspostavljanje energetske veze i savršena je zamjena za stvarnu osobu tojest onu na koju želimo djelovati.

Zapalite sedam crvenih svijeća u kuhinji i sedam svijeća u kupatilu. Zalijepite sliku muškarca na zid ili na ogledalo iznad umivaonika. Potom ulijte tri litre vode u lonac i pristavite na šporet te pustite da provre. Čim se to desi dodajte šaku soli i mješajte vodu drvenom kašikom sedam minuta. Za to vrijeme fokusirajte se na sliku voljene osobe.

Vodu izlijte u kadu, kojoj ste prethodno začepili odvod, i u nju kapnite sedam kapi svoje menstrualne krvi. Stavite ruke ispred grudi, dlanovima okrenutim prema zidu, i koncentrisano gledajte u sliku zamišljajući kako vodite ljubav sa željenim muškarcem, kao i osjećaj radosti što ste u njegovom naručju. Izrazite svoju želju riječima pa iznad vode u kadi recite:

“Budi samo moj!”, ili “Ne obraćaj pažnju na druge žene!” ili “Misli na mene danju i noću!”.

Ponavljate to sve dok se ne osjetite zadovoljno i ispunjeno, čime se ritual završava. Podignite čep odvoda, da bi voda otekla iz kade, a za to vrijeme zatvorenih očiju mislite na voljenog muškarca. Potom operite kadu a svijeće ugasite prstima. Nikad ne govorite drugima o ovome ritualu.

 

Čarka sa medom i krvlju

Med nije samo slasni prirodni zaslađivač već je vrlo popularni rekvizit ljubavne magije koji ima moć da nam “zasladi” život i privuče osobu koju želimo pokraj sebe. U kombinaciji sa menstrualnom krvlju može se napraviti vrlo moćna čarolija za osvajanje željenog muškarca. A za nju su potrebni sljedeći sastojci:

– menstrualna krv
– med
– staklenka sa poklopcem
– velika crvena svijeća
– šibice
– čačkalica

Prvog dana menstrualnog ciklusa ujutro se istuširajte i tokom dana, sve do noći, prikupljajte u staklenku kapljice krvi. U sedam sati navečer idite u sobu gdje vas niko neće vidjeti niti ometati i koristeći čačkalicu sedam puta na svijeći urežite ime željene osobe.

Nakon što ste završili s urezivanjem imena na svijeću, desnom rukom uzet ćete malo menstrualne krvi koju imate u staklenci i njome pomazati po svijeći, pazeći da svako od napisanih imena bude impregnirano krvlju, a isti postupak napravićete i sa  medom.

Sada zapalite šibicu i njome pripalite svijeću koju ćete potom uzeti objema rukama i fokusirati se na ponavljanje sljedeće zakletve sedam puta:

“Želim te N (reći njegovo ime), da budeš uz mene tijelom, dušom i srcem. Obuzimam te, u tvojim sam mislima i u tvom umu. Neka tako bude!”

Kad završite s ponavljanjem magijske zakletve, ostavit ćete svijeću da gori pet minuta i onda je ugasite. Još narednih šest dana, u sedam sati navečer, palit ćete svijeću po pet minuta i ponavljati zakletvu. Zadnjeg, sedmog dana, pustit ćete da svijeća potpuno izgori, završavajući tako ovu ljubavnu čaroliju sa menstrualnom krvlju. Uskoro ćete se uvjeriti u njen magični efekat.