20.09.2021.

Voodoo magija: KAKO RASTAVITI DVIJE OSOBE

Kategorija: LJUBAVNA MAGIJA

Voodoo je toliko moćan da pokriva sve segmente ljubavne magije služeći se pritom i nadasve jedinstvenim metodama. Naime, u voodoo se smatra da se do željene osobe može doći i na način da se ona prethodno odvoji od sadašnjeg partnera ili partnerice te onda svojim prisustvom upotpuni nastali vakuum. Kako? Saznajte u nastavku teksta.

Želite li rastaviti dvije bliske osobe koje su već u određenoj vezi, kao najvažniji dio pomagala biće vam potrebna zemlja sa nečijeg groba. Što je prošlo manje vremena od ukopa mrtvaca ta je zemlja magijski jača i može se uzeti sa groba bilo koji dan u sedmici, ali uvijek oko ponoći. Nakon što se uzela, treba je slijedeći dan prosijati, kako bi se dobila fina prašina. U tu prašinu dodajte pola male kašike izmeta papige bilo koje vrste i bilo kakvog perja. Također, potrebno je u tu mješavinu tri puta obilato pljunuti u bilo koje vrijeme dana ili noći. Nakon što su se svi sastojci međusobno izmiješali, treba ih još jednom pažljivo prosijati. Nakon toga prah je spreman. Želite li ga dodatno pojačati, tada ćete ga ostaviti u noći mladog Mjeseca na mjesečini. No i bez dodatnog osnaživanja, prah će napraviti svoje. Treba čekati pogodan trenutak i prstohvat tog praha usuti u bilo kakav napitak jednom od partnera koja treba razdvojiti. Rezultat će se javiti već poslije 48 sati u obliku međusobnog svađanja, udaljavanja i hlađenja emocija.

Rastavljanje bliskih osoba moguće je i ako se ima neki predmet koji pripada jednom od njih. Najbolji uspjeh se postiže ako je to neki dio odjeće, koji se je posudio ili koji se sušio, a bio dostupan. Za ovu čarku potrebno je jaje bilo koje ptice, nevažno koje je vrste i boje. Uz pomoć igle treba ga pažljivo probušiti na dva suprotna kraja i sadržaj iscijediti, pa ljusku osušiti na jakom Suncu. Treba biti pažljiv kako se ona ne bi ni na koji način rastrgla ili pukla. U osušenu, cijelu ljusku jaja uz pomoć papirića kao lijevka treba ugurati malo praha od đumbira. Količina nije važna. Nakon toga se obje rupe začepe sa malo rastopljene svijeće. Kad je u pitanju posuđeni dio odjeće, onda jaje ovako napunjeno i zaljepljeno, treba razbiti nad njim i prahom dio odjeće naprašiti, a potom očetkati, pa posuđeno vratiti.
Ako je u pitanju odjeća ili rublje koje se suši na zraku, jajetom treba pogoditi bilo koji dio obješenog rublja ili odjeće, kako bi se ono opet razbilo i naprašilo svojim sadržajem odjeću.
Do rastavljanja bliskih osoba dolazi vrlo brzo, već u toku od 24 sata.

Isti učinak će imati i ova čarka koja se radi od nekoliko komadića noktiju sa bilo kojeg vašeg prsta, malo svinjske masti i malo krvi. Ta krv mora biti menstrualna, bez obzira od koga potiče, a bez obzira radi li čarku muškarac ili žena. Nokte treba sastrugati na pogodnoj turpiji i skupiti nastali prah koji se onda pomiješa sa malo svinjske masti, a nakon toga se dodaje malo osušene i u prah pretvorene menstrualne krvi. Kada se sve navedeno dobro izmiješalo, treba ovu masnu mješavinu na bilo koji način nanijeti na neki dio odjeće osobe koju želite udaljiti od njenog sadašnjeg partnera. Što će više ta osoba pokušavati očistiti mrlju i maknuti je s odjeće, to će njeno djelovanje biti jače i brže. Učinak je naročito brz ako se mrlja uspije nanijeti na neki dio rublja koji prijanja uz kožu te osobe.