1.08.2021.

Voodoo magija: BUDI SEXY!

Kategorija: LJUBAVNA MAGIJA

Vudu je silan, vudu je moćan. U njemu nema stida i srama te pogoduje svim ljudskim željama za užitkom i strašću. Dosadilo vam je biti neprimjećenim, kao i to da uvijek u vašem društvu  pažnju privlače neke druge osobe. Zašto i vi ne biste prštali seksipilom i mamili tuđe poglede. Kako? Vjerovali ili ne, nije niti malo teško postati  zavodljiv, magnetičan i poželjan. Za sve se to pobrinula dobra stara vudu magija.

Neki od ponuđenih recepata možda će vam se činiti relativno teškim ali generalno gledano do svih sastojaka nije uopšte komplikovano doći. Imajte samo na umu da ćete uz vudu čarolije učiniti svoj život zanimljivijim i seksualno bogatijim.

 

KRV CRNE KOKOŠKE

Da biste postali tjelesno i spolno atraktivniji za svoju okolinu, izvršite nad sobom obred polijevanja sa krvi. Biće vam potrebno crno pile ili kokoš. U noći pune mjesečine treba ih zaklati i pustiti krv neka prska po vašoj koži, naročito po grudima i među bedrima. Što je više krvi, djelovanje je jače. Nakon prskanje krv valja razmazati rukama po tijelu, a nakon što se ona osuši, treba je pažljivo saprati pod toplom vodom. Posebno napominjem kako poprskana mjesta treba nakon pranja namazati nekom hranjivom kremom. Opisani obred tokom noći s jasnom mjesečinom može se ponavljati koliko se puta želi.

 

SRCE OD KREDE

Jednaki učinak se postiže i crtanjem određenih Vevea odnosno vudu znakova koji se isto crtaju u noći sa jakom mjesečinom. Vevei se iscrtavaju prašinom od kreča ili kredom, a svi imaju oblik srca koje je podijeljeno vodoravnim i okomitim crtama, kako bi se stvorili kvadratići u čijem je središtu uvijek tačka. Vevei se crtaju oko bradavica na prsima, oko pupka, oko koljena, na svakoj polutki stražnjice i na unutrašnjosti bedara, što je god moguće bliže genitalijama. Također, po želji, mogu se iscrtati na čelu i na obrazima. Ostavljaju se stajati najmanje sat vremena, a zatim se ispiru mlazom tople vode. Učinak iscrtanih Vevea će se pojačati ako se nakon iscrtavanja stoji gol na mjesečini.

 

ZELENA ZMIJA

Identičan učinak će izazvati i Vevei iscrtani na koži, bilo kojim prahom zelene boje. U ovom slučaju, iscrtavaju se Vevei u obliku zmije, što je zapravo najlakši i najjednostavniji crtež. Ti se Vevei iscrtavaju iznad genitalija i oko pupka, odnosno oko onih dijelova tijela koji se posebno žele učiniti spolno atraktivnim. Jednom iscrtani Vevei ostavljaju se stajati najmanje sat vremena, a potom se spiru vrućom kupkom. Rezultati su vidljivi već poslije dan ili dva.

 

ČUDESNI NAPITAK ZA IZLUĐIVANJE

Za izazivanje strastvenih veza može poslužiti i bosiljak, koji se na Haitiju koristi u obliku vodice kojom se prskaju dijelovi kože osobe u kojoj se želi izazvati seksualna strast. Najčešće se koristi kilogram cvjetova i lišća potopljen u mješavini od 0,25 litre izvorske vode i isto toliko što jačeg ruma. Nakon što sedam dana stoji u zatvorenoj boci, mješavina se filtrira, bosiljak baca, a tekućina posprema kako bi se u pogodnoj situaciji iskoristila za prskanje. Na Haitiju postoji vjerovanje kako je djelovanje napitka od bosiljka, vode i ruma trenutačno i kako poprskana osoba odmah nakon prskanja plamti silnim željom za seksom koju mora pod svaku cijenu zadovoljiti.