20.11.2023.

VOODOO ČAROLIJA ZA SEKS

Kategorija: LJUBAVNA MAGIJA

Generalno je poznato da su najtraženije vradžbine, u bilo kojoj magiji, one za sticanje novca, osvetu konkurenciji ili neprijateljima te za ljubav i sex. U voodoo praksi postoje izrazito moćne čarolije za seksualno zavođenje koje su relativno lake za izvesti. Naime, iako živimo u poprilično raskalašenom društvu i vremenu, ipak postoje i one osobe koje su konzervativnog stava i ponašanja, pa kao takve često postaju metama onih koji ih žele.

U slučaju da muškarac žudi za nekom ženom, koja je obično udana, onda on na sve načine pokušava doći do komada njene odjeće. Najpoželjnije je ukoliko može doći u posjed njenih gaćica no ako je to nemoguće misija onda za vradžbinu odgovara i neki drugi dio odjeće, ali koji je bio u dodiru s njenom kožom.

U noći sa jasnom mjesečinom muškarac dobijenu odjeću treba zakopati u zemlju zajedno sa bocom u koju je stavio papirić na kojem je prethodno napisao ženino ime i prezime. Ukoliko je dobiveni dio odjeće velik pa se ne može ugurati u bocu onda se njome flaša omota i preko toga se obavije konac, kako bi se odjeća zadržala na boci. Potom se iskopa rupa u zemlji, oko nekih 40 centimetara, i u nju se stavi boca te zakopa. Sve ovo se radi na mjesečini.

Učinak ove čarolije nije brz i pravi efekt će se pokazati tek za 6 ili 7 nedjelja odnosno od mjesec i pol do dva mjeseca. Ali od tada svaki put kada se pojavi Mjesec na nebu i zasvijetli omađijana žena će osjećati veliku želju i potrebu za muškarcem koji je na nju bacio ove čarke. Naime, kada god Mjesec zasvijetli žena mu mora doći sama. Kada nema Mjeseca na nebu omađijana žena osjeća veliku nervozu i nemir.

Ova čarolija se može raditi bilo kojoj ženi koja se nalazi u blizini i prema kojoj muškarac osjeća želju. Iako u početku žrtva (dok ne prođe 6 ili 7 nedjelja) neće pokazivati želju za komunikacijom ili nečim drugim, nakon isteka tog perioda situacija će se potpuno promijeniti u korist muškarca.

Na kraju se kaže da nije dobro da ono što je zakopano ostane zauvijek u zemlji jer može prizvati zlo za ljubavnike pa se savjetuje da se nakon nekog vremena iskopa, flaša razbije a papir i ukradena odjeća bace niz rijeku. Time prestaje začaranost i sve se vraća u normalu.