12.04.2024.

VJEŠTIČJE TAJNE USPJEHA, SREĆE I ZAŠTITE OD ZLA

Kategorija: MAGIJA

Još od starih antičkih vremena vještice su bile te, koje su zajedno sa čarobnjacima, važile kao mudre i vješte žene sklone tajnom znanju, liječenju i suprostavljanju životnim nedaćama. Dobar dio tog mističnog znanja se tokom mnogih vijekova izgubio, dok je jedan dio sačuvan. Zahvaljujući tome i u današnje vrijeme možemo se poslužiti drevnim znanjem kako bi sebi olakšali svakodnevnicu i život.

Čovjek kao nesavršeno biće, iskonski sklon zlu i dobru, zloupotrebio je nebrojeno mnogo puta svaku postojeću religiju kako bi opravdao ubijanje drugih, pljačkanje i činjenje raznih zvjerstava pa se na isti način može gledati i na magiju: ona se može koristiti kako za dobro tako i zlo. Sve je, zapravo, na karakteru i naravi onoga ko je prakticira. Kako ćete u nastavku vidjeti svi navedeni recepti su plemenite prirode i namijenjeni stimulaciji sreće, ljubavi i zaštiti od zla.

 

LJUBAVNA KUGLICA

Koristite tri svjetlocrvene svijeće poredane u obliku trokuta sa svoje desne strane, lijevo postavite jednu bijelu svijeću, a ispred sebe tamnocrvenu. Sve ih upalite istom šibicom. Napišite što ljepšim rukopisom ime osobe koju želite ili koju volite i taj papirić zapalite na plamenu tamnocrvene svijeće u petak, tačno u ponoć. Dok to izvodite mislite svom snagom misli na voljenu osobu, a od svake ugašene svijeće uzmite komadić voska i njih pomiješajte sa prahom ostalim od papirića. Napravite kuglicu i diskretno je podmetnite u odjeću osobe čiju ljubav i pažnju želite. Rezultat će vrlo brzo biti jako vidljiv!

 

NOVČIĆ KOJI POMAŽE U RJEŠAVANJU PROBLEMA

Nikada se nemojte dvoumiti i svaki novčić koji slučajno nađete na cesti uzmite i spremite u džep, bez obzira na njegovu vrijednost. To je drevni znak sreće. Da biste, međutim, neutralizirali moguće negativne energetske učinke, jer pojedine vještice i magovi preko novca prenose bolest i zlo na ljude, čim prije tako pronađeni novčić stavite uz jedno zrno tamjana. Zatim novčić i zrnce stavite u bijelu vrećicu i zašijte te ostavite na pogodno mjesto u kući. Svaki sljedeći pronađeni novčić obradite na isti način.

Zatreba li vam u nečemu i malo sreće, ponesite za tu priliku sa sobom neku od tih vrećica, a nakon što ste obavili ono zbog čega vam je trebala intervencija sreće, morate tu vrećicu baciti što dalje od sebe. Njen pozitivni potencijal je potrošen i ne treba vam više. Također, napominjem da se ovakva vrećica nakon izrade ne smije nositi stalno sa sobom već ju je najbolje, kako se već i kaže u receptu, držati u kući ili stanu do neke posebne prilike.

 

PRIZIVA SREĆU I ŠTITI OD ZLA

Potražite na livadi djetelinu sa četiri lista. Za vrijeme traženja fokusirajte na ono što tražite, a u samoj potrazi prepustite se intuiciji. Tako ćete je najbrže i najlakše naći. Kada pronađete djetelinu sa četiri lista, otkinite je sa noktima ili nečim zlatnim, te onda izvršite nad njom jednostavan obred. Držite je na dlanu i u nju puhnite svom snagom tri puta, zamišljajući kako u nju puhanjem unosite i snagu svoje duše. Obred ponovite nakon tri dana, a zatim djetelinu sprešajte u nekoj knjizi ili između dva lista upijajućeg papira.

Za sve to vrijeme dok se djetelina sa četiri lista preša, mislite stalno na nju, ponosni što se našli ovaj očiti dokaz sreće. Kada je po vašoj procjeni djetelina osušena, stavite je u medaljon koji ćete nositi stalno uza se, obješenog oko svog vrata. Ovako spravljena prirodna hamajlija štitit će vas od potpadanja pod energetski negativne misli i djelovanje zlih ljudi.

 

POSLOVNI USPJEH

Sa utorka na srijedu, u ponoć, zapalite tri zelene svijeće i postavite ih u jednu liniju s vaše lijeve strane. S desne strane postavite dvije bijele svijeće, a ispred sebe upalite jednu žutu svijeću. Na listu papira što ljepše napišite ono što želite postići u poslu poput dobijanja novog radnog mjesta, povišice, napredovanja i slično, te ga zapalite na plamenu žute svijeće. U tom trenutku budite jako fokusirani na ono što želite. Potom ugasite svijeće i istopljeni vosak izlijte na prah nastao od zapaljenog papira, od čega ćete na kraju napraviti kuglicu. Nju ćete tokom narednog ili nekog drugog dana odnijeti ostaviti na neko mjesto u firmi gdje radite ili želite raditi.