17.01.2022.

OTKRIJTE LIK SUĐENE OSOBE

Kategorija: FALANJE

Radoznalost nam je svima zajednička osobina, posebno ona za otkrivanjem budućnosti. Manifestira se od ljudskog postanka navodeći čovjeka da izmisli brojne načine divinacije čija je osnova vjera u fatalizam. Bez obzira doživljavate li proricanje sa puno povjerenja ili tek kao običnu zabavu morate priznati da je uzbudljivo te da nam često donese radosti i nade u bolju budućnost.

 

Da biste provjerili odgovara li osoba koju volite iskreno na vaše osjećaje, pomoći će vam ova drevna vještičja provjera. Što neprimjetnije, na put te osobe – bilo kod kuće, bilo vani – poslažite sedam zrna graha, zatvarajući krug. Osoba ne smije znati za taj krug i šta želite njime saznati.

Nakon što prođe, pogledajte šta se zbilo sa zrnima graha. Ukoliko je osoba stala na dio njih i zgnječila ih, znajte da vam osjećaje iskreno uzvraća. Ako nije, onda….

Da biste bili sigurni u odgovor, ovo ogledanje ponovite tri puta zaredom I tek onda možete biti potpuno uvjereni u dobijeni rezultat.

LJUBAVNO OGLEDALO

Želite li unaprijed saznati izgled osobe koju ćete u svom životu zavoljeti, potrebno vam je ručno ogledalo, kojim se niko ranije nije služio, a kojeg ćete vi koristiti isključivo za svoje magijske rituale.

U noći punog Mjeseca, u Venerin sat, valja ugasiti sva svjetla i ručno ogledalo držati tako da se u njemu odbijaju mjesečeve zrake. Istovremeno treba upaliti jednu bijelu svijeću. Ogledalo držite tako da u jednom njegovom dijelu vidite vlastiti odraz. Gledajući netremice u onaj prazni dio ogledala i svom snagom misli prodirući u budućnost, u odrazu ćete pored svog ugledati i lik osobe koju ćete zavoljeti u životu i koja će vam uzvraćati iskrenim osjećajima.

 

DA ILI NE?

Ovaj način ogledanja je zapravo traženje odgovora na postavljeno si vrlo kratko pitanje, a na koje odgovor može biti samo “da” ili “ne”. Treba sklopiti oči i postaviti si neko pitanje, a sjedeći ispred posude ispunjene grahom. Kad se postavi pitanje, bez gledanja treba zagrabiti šakom u grah, pa prebrojati izvađena zrna.

Ako ste ih izvadili paran broj, odgovor na postavljeno pitanje je negativan, a ako ste izvukli neparan broj zrna, odgovor na pitanje je pozitivan.

Umjesto graha mogu također poslužiti zrnca riže ili bilo koji drugi plodovi, pod uslovom da ih možete bez osjeta količine izvaditi iz posude u koju je gledate.

 

LJUBAVNI ŽIREVI

Uzmite sedam hrastovih plodova bez kapica, držite ih u ruci i svom snagom svojih misli postavite određeno pitanje. Ako vam se čini da će energetski pitanje biti jače postavljeno, možete ga čak i glasno izreknuti. Zatim bacite žireve preko lijevog ramena u posudu ispunjenu hladnom vodom i ostavite ih preko noći.

Izjutra, čim se probudite, pogledajte šta se dogodilo sa hrastovim plodovima. Ako su preko noći potonula dva, onda je odgovor na vaše postavljeno pitanje negativan. Ako ih je potonulo na dno tri, četiri ili pet, odgovor je dvojben i može se svrstati u kategoriju “možda”. Ali, ako ih je na dnu potonulo više od pet, odgovor na ono što ste pitali je pozitivan.

Napominjem da se ova vrsta ogledanja najviše veže za ljubavna pitanja.

Oznake: