2.07.2022.

TALISMAN ZA SREĆU U NOVCU

Kategorija: ZAPISI I HAMAJLIJE

U arapskoj talismanskoj magiji postoji mnoštvo upustava kako stimulirati sreću u ljubavi, poslu, novcu… Ovog puta predstavit ću vam izradu talismana za privlačenje novca i generalno finansijski napredak.

 

Najidealnije vrijeme za izradu talismana je tokom mladog Mjeseca. U četvrtak ujutro, netom prije nego li će izaći Sunce, novom hemijskom olovkom zelene boje treba na bijelom papiru bez linija nacrtati ovaj kvadrat i u njega upisati sadržaj.

Prije početka pisanja talismana morate biti istuširani a na stolu pored papira zapalite tamjan ugodnog mirisa. U njegovom dimu okadite papir a onda krenite sa pisanjem. Dok se to čini ne smije se ni s kim razgovarati pa je najbolje da ste sami u sobi. Budite okrenuti licem ka istoku.

Kada završite sa tim papir pažljivo presavijte u što manji oblik kocke (sadržaj mora ostati unutar papira tojest da se ne vidi), oblijepite ga selotejpom a onda stavite na desni dlan, skupite prste i tri puta jako puhnite u njih. Time ste uspješno završili svoj rad. Ostaje vam samo da talisman pospremite u neki tajni pretinac u novčaniku i o njemu nikom ništa ne govorite.

Oznake: ,