3.08.2021.

Seksualna magija: KAP PO KAP ZA LJUBAVNI NAPITAK

Kategorija: LJUBAVNA MAGIJA

 

Jedna od najpopularnijih i najpoznatijih magijski praksi u cijelom svijetu jeste ljubavna čarka sa kapljicama menstrualne krvi. Doslovno ne postoji zemlja i kultura u kojoj se ne zna za nju. Također, ova čarolija je najženstvenija od sviju drugih, rezervisana samo za nježniji spol, i neosporni simbol okultne nadmoći žene nad muškarcem.

Ponekad u situaciji kada dugogodišnja veza ili brak uđu u ozbiljnu krizu, te ne postoji mogućnost zdrave komunikacije, možda i nije loša ideja pomisliti da uz pomoć nekog magičnog recepta popravite stanje, bar za jedno kraće vrijeme, i osigurate si dovoljno vremena za stvarni rad na odnosu.

Kako to opisuje drevni recept potrebno je da žena, dok je u menstrualnom ciklusu, usred noći tiho i oprezno odreže svom zaspalom ljubavniku ili mužu pramen kose sa vrha glave (oni ćelavi su sigurni da neće biti začarani) i umoči ga u nekoliko kapi svoje menstrualne krvi. Potom je ostavi da se osuši i prije sunčeva izlaska zapali i ugazi stopalima. Zatim se pepeo pokupi i baci u rijeku ili na neko pusto mjesto. Tvrdi se da će nakon svega poduzetog muškarac imati veći fokus na ženu, neće je više zanemarivati i biće svjesniji njenih potreba. Kao najbolji dani za izvedbu čaranja preporučuju se četvrtak i petak.

Vradžbine sa menstrualnim kapljicama ili bilo kojom drugom krvi, koju žrtva treba pojesti ili popiti, spadaju u jednu vrstu magijskog vampirizma.

Priznaćete i sami kako u ovome opisu nema ničega demonskog niti zlobnog. No, sljedeće upustvo nije toliko nevino. Naime, djevojka ili žena pripremaju krvavi ljubavni napitak kako bi ovladale tijelom i umom muškarca kojeg vole.

Prema tom upustvu uvijek se koristi neparan broj kapljica krvi koja je prikupljena prvog dana menstrualnog ciklusa. Ukoliko se desi da je u fazi opadajućeg Mjeseca onda se čuva u bočici, na hladnom mjestu, sve dok se ne pojavi Mlađak na nebu. Dok kapa kapljicu po kapljicu u vino žena govori ovako:

N (njegovo ime) ti piješ, sipaš u sebe, ispijaš i gutaš moju krv, mijenjaš mi život. Moja krv je jaka, a tvoja slabost je vidljiva. N., ti si mi rob po krvi, ja sam tvoj gospodar. N., tvoj život je samo za mene. Nećeš imati drugu ženu. Bit ćeš zauvijek moj.

Obajano vino se tog dana ili noći ponudi muškarcu da popije a žena, da bi učvrstila svoju magiju, treba da sa njim vodi ljubav. I nakon toga, kaže se na kraju recepta, muškarac će biti samo njen. Međutim, da li je baš sve tako idilično?

Postane li mladić metom ove vradžbine promjene u ponašanju će se vrlo brzo uočavati. Ljubavni napitak će početi mijenjati njegovu ćud i karakter pa može postati agresivniji i žustriji te vrlo ljubomoran. Smetaće mu svaka sitnica kod djevojke i pronalaziće svakojake razloge za ljubomorne ispade, čak i u slučajevima kada za to ne postoji nikakav povod. Osim ovoga, reperkusije magijske intervencije mogu se odraziti i na njegovu spolnu moć, da postane impotentan, neradnik ili vrlo narcosoidan. Neki čarobnjaci čak vjeruju da ova čarka čovjeku oduzima životnu energiju i skraćuje život.

Potpuno je pogrešna tvrdnja da je ljubavna čarolija sa kapljicama krvi vječna. Naime, krv u tijelu se obnavlja svakih nekoliko godina i tako automatski poništava sva prethodna magijska djelovanja. Ovisno o sposobnostima one koja čarku izvodi, učinak traje od 40 dana, nekoliko mjeseci pa do dvije godine. Ponekad se dogodi da čarolija nema nikakvog efekta na željenog muškarca.

Ako žena želi da suprug ili ljubavnik stalno bude pod njezinom kontrolom i ispunjava joj želje, tada joj se preporučuje izrada ljubavnog napitka. Ali prije toga savjetuje se da za svaki slučaj provjeri da li joj je doista takvo nešto potrebno. Na osnovu ličnih podataka muškarca (datum rođenja i mjesto), potrebno je izraditi natalnu kartu, kako bi se dobio uvid u sedmu kuću koja daje sliku bračne zajednice. Ukoliko se u njoj nalazi Rahu (Sjeverni Mjesečev čvor) tada se preporučuje intervencija, da bi se savladale prepreke u bračnom životu.

Naime, u vedskoj astrologiji ovo je kuća bračne sreće i ako u njoj stoluje Rahu, tada se ne postiže ljubavna harmonija i potrebno je poduzeti određene mjere. Čim se ustanovi da se Rahu nalazi u sedmoj kući muža ili ljubavnika, ženu se savjetuje da tokom 40 dana baca u tekuću vodu bademe ili kokos. Slijedeći astrološku sugestiju uspostaviće se željena harmonija u ljubavnom odnosu. U slučaju da rezultat izostane uvijek može posegnuti za menstrualnom čarkom.

Svaki učinak menstrualne magije poništava se učenjem sure Bekara 7 dana na vodu koja se potom popije a ostatkom se začarani opere.

 

Simptomi omađijanosti

Iako možda ljubavni napitak u rukama supruge dovodi do sklada i strasti u bračnom krevetu potpuno drugačija situacija zavlada kada se njime posluži ljubavnica.

Postoji nekoliko indikacija koje upućuju da je muž pod uticajem menstrualne magije koju mu je podmetnula ljubavnica.

° Suprug, koji je prije bio privržen i nježan, odjednom je postao grub, ljutit, razdražljiv bez posebnog razloga.

° Djeca, ukoliko ih ima, uopšte ga ne zanimaju. Ne provodi vrijeme s njima, niti ih želi blizu sebe.

° Često opijanje alkoholom.

° Stalna pospanost i osjećaj umora.

° Muž nije zainteresovan za svoju ženu, ne želi njenu ljubav, naklonost i intimni odnos.

Menstrualna magija je vrlo stara i koristi se vijekovima. Bez obzira koliko današnji muškarci vodili moderni način života, čak i u ovo tehnološko doba, svaki od njih može biti začaran njome.

 

Uništavanje čarke

Ukoliko ljubavnica, supruga, ili pak neko drugi iz familije, posumnja da je muškarac postao metom menstrualne magije može, bez njegovog znanja, poduzeti sljedeći ritual sa kojim se u velikoj mjeri mogu poništiti čarobni efekti.

Potrebno je kupiti mali bijeli peškir i nabaviti svježe kokošije jaje te ga razbiti na njegovoj sredini a zatim temeljito razmazati po peškiru. Ljuske od jajeta prije toga odlože se u sudoper. Potom se umrljani peškir preklopi kako želite i njime obrišu đonovi cipela omađijanog muškarca. Po završetku brisanja peškir se baci u vatru, kako bi u potpunosti izgorio, a za to vrijeme izgovori se prva kur’anska sura ili molitva Oče naš. Po riječima iskusnih ezoteričara peškir će u sebe “upiti” čarku a vatra će je zatim uništiti. Na kraju svega ruke se operu u tekućoj vodi a ljuske jajeta bace niz rijeku.