3.11.2022.

OTKRIJTE NA SEBI MAGIJU UZ POMOĆ OBIČNIH KARATA ZA IGRU

Kategorija: FALANJE

Danas kada gledate bilo koji astro show na privatnim televizijama ili na youtube kanalima prvo što ćete primjetiti jeste da svi nesretnici koji se jave dobiju dijagnozu da su pod crnom magijom, kletvom ili nekakvim drugim zlom. Još djetinjastije i neodgovornije od toga jeste kada ti isti šarlatani nastave sa svojom predstavom pa onda ispisuju datum rođenja pozivatelja na papir, zapale ga u plamenu svijeće i hokus pokus – magija je nestala! Zapravo, kada se sve sažme, nema ni potrebe da im se javljate: dovoljno je da napišete svoj datum rođenja na papir i zapalite ga. Bilo koja čarolija da je na vama biće istog trena progutana u plamenu vatre. I to je to, ništa jednostavnije a tako moćno.

Kada se odmaknemo od ovih bestidnih prevaranata i poklonika samog Zla, bilo bi zgodno objasniti kako možete samostalno, koristeći špil običnih karata za igru, provjeriti da li na vama zaista postoji negativni uticaj. Međutim, prije nego li se iskušate u detekciji zla provjerite da li imate neki od klasičnih simptoma omađijanosti poput:

glavobolja,

gušenje u prsima, naročito u sumrak i noću,

nagle promjene raspoloženja,

učestale noćne mora,

bolovi koji se pojavljuju i nestaju, posebno na lijevoj strani tijela,

neobjašnjiv strah,

ako ste stalno bolesni a medicinski nalazi su naprotiv sasvim u redu.

Dakle, ukoliko nemate bar dva ili tri navedena simptoma nemojte ni posezati za kartama. Ovdje doista nema mjesta nikakvim sumnjama u magiju, nego je obično riječ o lošem životnom periodu ili medicinskom problemu.

Za detekciju koristite potpuno novi špil karata. Puhnite u njega tri puta i dobro ga promješajte. Zatim špil prepolite, gornji dio karata stavite pod donji i ispred sebe, na stol, u tri reda poredajte  po tri karte. Prvi red je prošlost, ono što je već viđeno i što je bilo. Drugi red simbolizira sadašnjost, dok treći, donji red, predviđa budućnost.

Sada pogledajte da li imate neku kombinaciju karata o kojima je dolje navedeno tumačenje.

As pik uz 9 pik: ovaj zlosutni par uvijek označava prisutnost magije. Bitno je naglasiti kako je riječ o blažem obliku čaranja odnosno koji nije zastario. No, bude li u blizini tog para 7 pik tada je stvar mnogo ozbiljnija i jača. Nema sumnje da je čarka urađena profesionalno te da je može otkloniti isključivo znalac. Zadesi li se u blizini dama pik tada nije riječ o omađijanosti nego o porodičnom proklestvu.

Ljubavnu magiju je također lako prepoznati. Ponovo će se pokazati kombinacija as pik pored devetka pik, koje se nazivaju “znaci vještičarenja”,  a u njihovoj blizini će biti devetka ili desetka herc, ili rjeđe 7 ili 8 herc. U suštini, bilo koja karta srca kada se zatekne pored ove nesretne kombinacije sugerira da neko, suparnik ili rival, ima veoma jaku energiju, i radi vam misaonu ili magijsku blokadu u cilju da vam propadne veza ili brak.

Kada se radi o čarki rađenoj da nemate sreće u novcu ili generalno da ste bez uspjeha tada su blizini vještičijih karata   nalazi puno karo karata, dok ukoliko preovladavaju trefovi tada magija ima jak uticaj na vaše misli i želje, mijenja vam naglo ili postepeno emocije, stavove ili poglede na svijet i život.

Dobro je još znati i to da ukoliko su se vještičije karte pojavile u trećem redu tzv budućoj zoni onda je ovo jasno upozorenje da se negativne sile mogu izbjeći. Dakle, još uvijek niste pali pod njihov uticaj. Zaštitite se hamajlijom, izbjegavajte pojedince koji u vama bude sumnje ili nemir te redovito pregledavajte prilaz svom kućnom ulazu ili po dvorištu.

Bude li zadnja karta u trećem redu as pik, 9 pik ili dama pik onda je mađijanje veoma jako i opasno pa se obavezno obratite nekome dovoljno mudrom i moćnom da vam pomogne.

 

BLOKIRANJE TAROT MAJSTORA

U mističnom svijetu ezoterije poznate su pojedine metode s kojima se gatara odnosno onaj ko proriče sudbinu Tarot kartama može zablokirati da ne može nekoj osobi proricati budućnost. Naime, koliko god puta mješao i otvarao Tarot karte nikada neće moći povezati ništa o tom pojedincu.

Za tu misiju potrebno je 12 ili 21 put na Tarot karte izgovoriti ovu magijsku formulu. Naravno, bilo bi najbolje da to učinite diskretno na karte proricatelja kojeg želite blokirati no ako je to neizvedivo onda si nabavite Tarot i iznad njega izvedite ovu operaciju.

Magijska formula glasi: “Tarot arot tora rota, točak sreće se brzo vrti. Ne broji, ne računaj, ne vidi, ne prepoznaj me. Rota tora tarot taro.”

Navedeno se može raditi u bilo koje vrijeme tokom cijele godine.