31.05.2023.

OSVOJITE KOGA ŽELITE PREKO SLIKE

Kategorija: LJUBAVNA MAGIJA

Odavno je poznato da fotografija nije samo mrtva slika već i otisak energetskog titraja osobe koja se nalazi na njoj. Fotografija na izvjestan način zarobljava isijanu energiju duše i tako mrtva stvar, nastavlja vibrirati upravo onim titrajima, kojima vibrira i živi stvor u trenutku snimanja. Zato neke fotografije potresaju već na prvi pogled, a druge razveseljavaju, iako na njima nema snimljenih detalja ni za jedno, ni za drugo.

Djelujući na sliku, djeluje se i na živu osobu na njoj. Preko fotografije prenose se na nju misli koje joj želimo uputiti. Fotografija je zapravo u magiji pomoćno sredstvo, kako bismo se svojim mislima lakše fokusirali upravo na određeno biće. Najvažnije pravilo je da je na slici koju ćemo koristiti za čaranje željena osoba uvijek sama, bez drugih osoba u blizini. Nikada se ne smiju koristiti fotografije na kojima su osim željene osobe još neke druge, jer čak i rezanjem takvih slika ne odstranjujemo uticaje i vibracije svih koji su snimljeni. Dakle, poslužite se uvijek fotografijom na kojoj je željena osoba potpuno sama, a najbolje je to učiniti s fotografijom za lična dokumenta malog formata.

Zašto je upravo slika sredstvo preko kojeg se magijski može djelovati na osobu s nje, tumači se danas na dva načina. Prema prvom tumačenju hemijske tvari, potrebne da bi se izradila jedna fotografija, u dodiru sa našom kožom izazivaju neprimjetne titraje, potpuno izjednačene s vibracijama osobe koja je na snimci. Prema drugom tumačenju, film ima sposobnost snimanja i aure, onog za obično oko nevidljivog isijavanja energije, a koja žari iz svakog živog bića, te koja se čak i poslije smrti ili uništenja još izvjesno vrijeme može raspoznati iskusnim okultističkim okom.

 

MAĐIJANJE SA FOTOGRAFIJAMA

 

Zbog svega napisanog jasno vam je zbog čega je nečija slika među najtraženijim rekvizitima u ljubavnoj magiji: uz njenu pomoć dvoje ljudi se može spojiti ali i razdvojiti. Postoji doslovno na hiljade recepata kako je upotrebiti i tako probuditi nečiju strast i čežnju. Ovo su neki od njih.

 

ČARKA DA SE LJUBAVNIK VRATI

Uslikajte ljubavnika i umotajte sliku u žutu traku koju ćete onda okačiti na granu drveta u svom dvorištu, najbolje ispred kuće. Kad se osoba vrati, uklonite fotografiju i zadržite je, zajedno sa trakom. Ako nemate drvo koristite vazu sa izraslom biljkom.

 

ČARKA DA SE ODBIJE LJUBAVNIK

Uslikajte tu osobu cijelog tijela, bacite na sliku sedam kapi sirćeta, dodajte sedam zrna crnog bibera i sedam zrna krupne soli. Sve to umotajte u crnu krpu i zakopajte na suho, kamenito mjesto. Sedam dana nakon ovoga ne smijete zapaliti niti jednu svijeću, u protivnom čarka neće imati učinka.

Jedna od najmoćnijih i svakako najdjelotvornijih čarki sa slikom je ona koja potiče iz brazilskog magijskog kulta zvanog macumba. Pored fotografije željene osobe potrebno je nabaviti životinju sa dvije noge (pijetao) ili od četiri noge (koza) te ih žrtvovati na otvorenom raskršću u ponoć. Dok se kolje životinja potrebno je da krv kaplje po slici i to se poprati slijedećim pozivom: “Anđelu čuvaru od tog i tog, budi moj saveznik, i dovedi mi tog i tog koji mi se sviđa, da ga dobijem. Ako ga dobijem i bude moj nudim ti sedam svijeća za sedam petaka!“ Čim se tako uradi žurno se odlazi sa raskršća kući bez okretanja nazad. Navodno, ukoliko se okrenete ugledat ćete entitete koji dolaze na ponuđenu žrtvu što može izazvati veliki šok i strah.

Fotografija u crnoj magiji zamjenjuje voodoo ili voštanu lutku nad kojom se mogu izvoditi različiti obredi zabadanja igli ili se slika jednostavno podmetne pod mrtvaca u lijes i tako završi u grobu. Kada je u pitanju ljubavna magija onda je posebno popularan ritual onaniranja u noći mladog Mjeseca, dok se zamišlja voljena osoba, a sa izašlom spermom se premaže slika željene osobe. Čim se sperma osuši na slici ona se diskretno vrati toj osobi koja će, kada je ugleda, osjetiti veliku strast i potrebu za onim čija je sperma.

U bosanskoj magiji popularan je ritual sa slikom željene osobe malog formata koja se špendlom probije u predjelu sljepoočnica, okrene naopako i umoči u čašu s vodom, u koju se doda nekoliko kapi svog omiljenog parfema. Čaša se pospremi pod krevet odakle postepeno utiče na volju i osjećaje željene osobe.

 

ČARKA DA LJUBAVNIK BUDE VJERAN

Kada vodite ljubav sa svojim dragim izmjerite lijevom rukom veličinu njegovog penisa u erekciji. Odrežite usku crvenu vrpcu na tačnu dužinu one mjere a zatim je stavite iza ogledala u spavaćoj sobi, zajedno sa njegovom fotografijom.

 

Ako je vaš dragi počeo život sa drugom uzmite njegovu sliku i okrenite je naopako na zidu, kada slika izblijedi i on će vam se vratiti.

Ako želiš da te neko voli uzmi njegovu sliku i malo kose pa zakopaj to u zemlju.

Ako imate problema sa ljubavnikom i želite da vam se vrati uzmite njegovu sliku i zakopajte je u zemlju sa licem na dolje, on će se vratiti u toku tri dana.

Ako vas ostavi voljena osoba samo preokrenite njegovu sliku naopako, naglavačke, i on će vam se vratiti.