24.10.2022.

OSLOBAĐANJE OSOBE OD OPSJEDNUTOSTI DUHOVIMA

Kategorija: ZAPISI I HAMAJLIJE

Čovjekova sumnja da je opsjednut džinnima ili demonima posljedica je promjene svijesti. Takva situacija nastaje onda kada je nivo soli u krvi veći od šećera. Naime, kada krv bogata solima dođe do mozga kroz cirkulacijski sistem, funkcija oko dva miliona ćelija koje kontrolišu osjetljivost uma se pogoršava.

Čovjek se tada osjeća kao da ga nešto pritiska po ramenima i u nekom trenutku odjednom počinje da vidi duhove i razne nepovezane detalje. Ljudska svijest doživljava transmisijsku promjenu, ponekad dobije iluziju kao da vidi nepoznatu sjenu, tamni lik muškarca ili žene, a u njegovom tijelu pojavljuje se strah koji počinje djelovati van svoje svijesti.

Ovakav stres može biti toliko jak da osoba padne u nesvijest pošto joj emocije postaju ovisne o moći podsvjesnih sila. Stoga zli duhovi kontrolišu um ljudi sa visokim sadržajem soli u krvi, što doprinosi psihičkim poremećajima. Jedan od najbolji dokaza toj teoriji jeste da suze opsjednute osobe nisu slanog okusa, kao kod normalne osobe, pošto duhovi zadržavaju sol unutar ljudskog tijela.

Vremenom duhovi dobijaju kontrolu nad svojom žrtvom i u potpunosti okupiraju njenu svijest. Pojavljuju se pred osobom kao groteskne kreature i drže um u mračnom stanju.

Da biste izliječili ovu bolest, napišite sljedeća imena meleka (anđela) na komad papira:

Prije nego što bolesnik ode na spavanje, savijte papir sa riječima i umotajte ga u komadić pamuka, a potom ga stavite u maslinovo ili laneno ulje te zapalite. Dim iz njega treba da udiše bolesna osoba.

Ujutro, prije sunčeva izlaska, treba pročitati 113. poglavlje Časnog Kur’ana tojest suru Falak, puhnuti u čašu sa vodom i dati je opsjednutom da ispije na prazan stomak.

Bitno je naglasiti da za to vrijeme liječenja bolesna osoba ne bi trebala koristiti sol najmanje dvije sedmice. Ili da barem prije završetka ovog tretmana smanjiti unos na najniži stepen. Za to vrijeme, dok traje liječenje, potrebno je uzimati po jednu kašiku prirodnog meda 3 puta dnevno.

 

HAMAJLIJA KOJA ŠTITI OD ZLIH DUHOVA

U drugom dijelu teksta bazirat ćemo na pripremi hamajlije koju treba da nosi uza se osoba koja boluje od opsjednutosti. Da biste pripremili zaštitu isprintajte ovaj zapis. Zatim savijte papir i umotajte ga u celofan. Bolesna osoba treba da nosi tu hamajliju oko vrata.