17.08.2021.

MUŠKA LJUBAVNA MAGIJA

Kategorija: LJUBAVNA MAGIJA

Kako se muškarci često žale da su skoro svi rituali ljubavne magije rezervisani za nježniji spol ovog puta donosim neke recepte samo za njih.

Poznato je da se čarke sa spermom rade u cilju da probude snažnu seksualnu privlačnost kod određene žene ili djevojke.

 

PRVA ČARKA

U danima dok Mjesec raste potrebno je uzeti nekoliko mrvica hljeba i nositi ih pod pazuhom 4 dana. Nakon toga mrvice pomješajte sa svojom spermom. Odmah zatim uzmite nekoliko vlasi kose djevojke koju želite i zapalite iz zajedno sa tri suhe latice crvene ruže. Dobiveni pepeo pomiješajte sa onom smjesom od sperme i mrvica te ubacite u flašu crnog vina. Potom flašu s vinom ostavite u mračnoj prostoriji dvije sedmice a na kraju ga procijedite i poslužite dragoj da pije. I vi trebate piti to vino. Učinak će biti vrlo brz.

DRUGA ČARKA

U periodu dok Mjesec raste treba uzeti nekoliko vlasi svoje kose i nekoliko vlasi kose djevojke koja vam se sviđa. Sve te dlake se onda spoje i po njima prospe sperma. Čim se dlake osuše potrebno ih je odnijeti u djevojčin stan pa tajno staviti u njen krevet tojest ugurati ispod madraca, kako ih ne bi mogla slučajno pronaći. Ovom čarkom probudićete kod nje nemir i čežnju za vama.