2.06.2024.

MOĆNI TILSUMI ZA VATRENU LJUBAV

Kategorija: ZAPISI I HAMAJLIJE

U arapskoj magijskoj tradiciji velika pažnja se poklanja ljubavnim sihirima i tilsumima (zapisima) s kojima se nečije srce ispunjava čežnjom i strašću. Obično se svi rituali izvode u pogodno vrijeme, ponajviše noću, za vrijeme mladog Mjeseca, i u određenim astrološkim satima. Ovo su pojedini načini kojima se kod arapskog naroda izaziva ljubav i strast u srcu i tijelu voljene osobe.

 

40 ZRNA BIBERA

Zbog svog okusa i žestine biber se smatra idealnim rekvizitom za ljubavno čaranje. Kada imate želju da vas neko voli onom gorućom ljubavi onda se posegne za 4o zrna bibera i iznad svakog prouči po jednom sura Kurejš. Nakon toga sva zrna bace se u vatru da izgore, govoreći:

Kako gore ova zrna bibera,

tako neka se tvoje NN srce zapali od ljubavi za mnom.

Sada, odmah, ovog trena!

ZAPIS POD JEZIK

Da biste bili iznimno šarmantni, a samim time i zavodljivi, potrebno je da prije razgovora s željenom osobom stavite ovaj zapis pod jezik.

 

On se piše na što manjem papiriću, onda premota u minijaturni kvadrat i stavi pod jezik. Svo vrijeme dok razgovarate sa osobom čiju ljubav želite, zapis mora biti pod jezikom. Razgovor se može voditi uživo, licem u lice, preko telefona ili video poziva.

 

ZAPIS ZA VJEČNI OSTANAK

U cilju da vas muž ili žena nikada ne napuste piše se dolje navedeni zapis na koži jelena ili svilenoj krpi pa onda zakopa u blizini kuće.

 

ZAPIS DA SUPRUGA BUDE MIRNA

Kada muškarac (muž) voli svoju ženu a ona je, unatoč tome, prema njemu drska ili svadljiva, tada se piše ovaj zapis i tajno ostavi pod njen krevet odnosno pod jastuk na kojem spava.

Njena buntovna ili svadljiva ćud uskoro će se promijeniti te će postat mirna i razumna.