14.12.2021.

JEDNOSTAVNA A MOĆNA VUDU LJUBAVNA MAGIJA

Kategorija: LJUBAVNA MAGIJA

U voodoo magiji se do željene ljubavne sreće može doći na nekoliko načina, a koji će se put odabrati zavisi od lične procjene i želje.

Jedan od mogućih načina je da se pilom prepili neko tvrdi plod poput oraha ili lješnjaka na dvije jednake polovine. Ljuske treba pažljivo, bez oštećenja očistiti, a potom isprati u nekom alkoholu, rumu ili sličnom. Nakon što se osuše, treba u njih staviti papirić s ispisanim svojim imenom i prezimenom te imenom i prezimenom voljene osobe. U papirić treba pljunuti, presavinuti ga na što manju površinu a zatim dodati tri kapi menstrualne krvi, odnosno za muškarca tri kapi vlastite sperme. Također, treba dodati vrlo malo u prah istucanog cvijeta crvene ruže, komadić neke tkanine crvene boje i sitno izrezanog perja crne kokoši. Zatim obje prerezane polovice treba pažljivo slijepiti, kako se ne bi vidjelo otvaranje i rezanje. Nakon toga se tako preparirani plod pospremi u vrećicu od neke crvene tkanine i nosi sa sobom uvijek kad dolazi do susreta sa osobom s kojom se želi ostvariti ljubavna sreća. Djelovanje ove čarke bit će jače i brže, ako se napravi tokom noći punog Mjeseca.

Cigaretu i duhan možete koristiti i za ispunjenje ljubavne sreće nudeći ih željenoj osobi. Ali, prije nego što cigaretu ponudite, stavite je u svoja usta i ovlažite sa malo pljuvačke, pa pripalite i zapaljenu ponudite. Bude li prihvaćena, očekivana ljubavna sreća biće vrlo brzo ostvarena.

Sličan, ali nešto kompliciraniji, je i slijedeći postupak čaranja u kojem se opet možete poslužiti cigaretom kao magijskim rekvizitom. Naime, potrebno je natopiti cigaretu ili duhan izlučevinama iz svog spolovila, a koje se javljaju prilikom samozadovoljavanja. Za muškarce je to sperma, a za žene podmaz koji se kao sekret javlja pri masturbaciji. Ovakav način korištenja cigarete u čaranju izaziva vrlo brzu reakciju kod željene osobe.