3.11.2021.

TAJNA ZAVOĐENJA KRIJE SE U MIRISU

Kategorija: LJUBAVNA MAGIJA

Nemojte nikada sumnjati u mirisnu magiju a znate zbog čega? Čar mirisa je u njegovoj dvostrukosti: s jedne strane vrlo jako djeluje na osobu koja ih stavlja na sebe u smislu cjelokupnog povezivanja fizičkog i astralnog tijela u jedinstvenu cjelinu, a s druge strane snažno utiče i na okolinu i osobe koje se u njoj nalaze. Uz pomoć mirisa vrlo se djelotvorno može djelovati na draga i voljena bića svojim podražajem, dovodeći do najvećih učinaka u najkraćem vremenu.

Miomirisi se mogu koristiti na dva načina. Jedan je da se upotrebljavaju kao takozvane esencije pojedinih biljaka te da se na taj način iskazuje vlastita osobnost i moć djelovanja na druge. Kad je riječ o esencijama, njih treba uvijek stavljati u vrlo malim količinama i to u područje između obrva u korijenu nosa (treće oko), u predio između dojki, ispod pupka, s unutrašnje strane butina, s unutrašnje strane koljena i na zapešća također s unutarnje strane. Djelovanje sa tih mjesta ženskog tijela biće najjače i najzanosnije.

Ali, miomirisi se mogu koristiti i u obliku vrećica s odabranim mirisnim travama, a koje se nose obješene oko vrata na goloj koži tijela, ispod odjeće, kada cjelokupno tijelo i odjeću prožimaju svojim mirisom, stvarajući pravi mirisni oblak koji zajedno sa svojom vlasnicom lebdi u društvu.

 

U nastavku pročitajte magiju mirisa za svaki znak Zodijaka i pronađite čaroliju za sebe.

Osobe rođene u znaku Ovna mogu se generalno koristiti miomirisom lavande, bilo u obliku esencije, bilo u formi lavandinog cvijeta i lista koji se nose u vrećici ispod odjeće. Također, žele li osobe iz ovog znaka djelovati na draga bića koja su udaljena iz bilo kojeg razloga od njih, namirisati će poklon koji im šalju lavandinim mirisom, pošto će ljubavna poruka na taj način biti snažnija i djelotvornija.
Isti učinak postići će se i s oporim mirisom pelina, posebno kada se koristi njegovo lišće, a slično djelovanje ima i miomiris bosiljka. Glede ovog posljednjeg treba reći kako njegov miris onog ko ga koristi dovodi u centar pažnje, jača njegov lični magnetizam, ali mu i pomaže kako bi bio jači i s lakoćom od sebe uklanjao sve probleme, čak i one komplicirane ljubavne.

 


Za osobe rođene u znaku Bika, najidealniji je ružin miris. Bez obzira koristile ga one u obliku ružine esencije ili koristile svježe ili osušene latice cvjetova unutar vrećice na goloj koži tijela, takav miomiris koji ih obavija uvijek izaziva privlačan učinak kod drugih ljudi. To vrijedi podjednako i za muškarce i za žene, pošto je miris ruže obostrano drag svima, kao i što u istoj mjeri svima i odgovara. To je miris kojim valja namirisati predmete koji se poklanjaju dragim osobama, jer čak i kad ružin miris ishlapi, ostat će njegov otisak na predmetu i svako malo podsjećati na onog ko je poklon darovao.
Također u istom opsegu djelotvoran je i miris matičnjaka posebno ako se on izražava u obliku dijelova svježe biljke koja se stavlja u platnenu vrećicu i nosi na goloj koži tijela, odmah ispod vrata, na prsnoj kosti. Isti se učinak postiže i nošenjem korijena đumbira u platnenoj vrećici na tijelu. Istovremeno, taj miomiris je snažno talismansko sredstvo zaštite svih osoba rođenih u znaku Bika.

Za sve osobe rođene u znaku Blizanaca, najjači i najučinkovitiji je miris vanilije, čiji štapići unutar platnene vrećice vrlo podražajno djeluju i na samu osobu, ali i na svu okolinu s kojom osoba dolazi u kontakt.
Želi li se nekom dragom biću poslati dar koji bi bio namirisan ličnim mirisom osoba rođenih u znaku Blizanaca, valja uvijek posegnuti bilo za bagremom, bilo za metvicom ili nanom. Cvjetovi i lišće stavljeni u platnenu vrećicu uz predviđeni poklon, prožeće ga tim mirisom, koji će za osobu koja primi poklon biti vrlo snažno poticajno sredstvo za izazivanje velikih ljubavnih osjećaja i želja. Ova dva mirisa, svaki za sebe, također su i vrlo jaki afrodizijaci.

Za osobe rođene u znaku Raka, najkarakterističniji je miris ljiljana koji i najučinkovitije djeluje na drage osobe koje ih okružuju. I za Rakove i za one oko njih ovo je podjednako moćno stimulativno sredstvo. Ali, tim se mirisom ne savjetuje parfemisati predmete koji se poklanjaju dragim osobama, jer je miomiris za takvo što ipak pretežak.
U te svrhe radije se predlaže korištenje mirisne sandalovine ili lipinog cvijeta, čiji slatkasti i opojni miris daje najčarobnije rješenje. Koristiti se također može i ambra, mada je u većim količinama njezin miris možda i prejak. Zato se savjetuje ambru miješati sa još nekim drugim miomirisnim travama i ekstraktima, kako bi se iskazao njezin učinak, ali ne i težina miomirisa.

Za osobe rođene u znaku Lava najidealniji je miris tamjana, poglavito kada je riječ o poklonima nakađenim njegovim mirisom, koji uvijek postiže željeni efekat kod dragih osoba s kojima se želi ostvariti čvrsta ljubavna i strastvena veza. Jednako snažan učinak postiže se i miomirisom angelike, siriša ili anđeoske trave, ili ciklame. Ovaj drugi je posebno zanimljiv, jer se može koristiti za spravljanje vrećica od nekorištenog platna, a koje se nose prislonjene o golu kožu tijela, obmatajući osobe iz ovog znaka opojnim oblakom miomirisa kojim će se prožeti i svo njihovo tijelo, a što će dragim osobama biti posebno uzbudljivo. Tim mirisom može se namirisati i posteljina kreveta.

Za osobe rođene u znaku Djevice posebno je stimulativan miris zumbula koji kao afrodizijak budi njihove ljubavne želje, ali je kao miris podoban i za zavođenje željenih osoba. Također, veliki učinak pokazuje i miomiris gardenije, posebice kad je riječ o produbljivanju ljubavnih osjećaja. Osim bagremovog slatkastog i opojnog miomirisa koji se koristi za izradu takozvanih mirisnih vrećica koje se nose na golu kožu tijela, koristiti se također može i miris stolisne ruže, čije latice dugo zadržavaju svoje mirisno ulje. Tim se mirisom naročito često mirišu ljubavna pisma i poruke poslane dragim bićima, kako bi pri čitanju bile dodatno uzbuđene.

Za osobe rođene u znaku Vage koristi se mirisna biljka verbena, vještičja trava, koju vještice često koriste u svojim ritualima. Taj miris je za Vage i sredstvo privlačenja i stimulant erotski želja, a ovakvi dvostruki učinci samo jednog mirisa najtraženiji su u prirodnoj ljepoti magičnog vrta. Također, odlični učinak iskazuje miomiris perunike, baš kao i onaj mošusa koji je za sve Vage vrlo snažno podražajno sredstvo. Glede upotrebe mirisa zumbula treba kazati kako se on najčešće koristi kao miomiris kojim se mirišu pokloni i pisma dragim i udaljenim osobama, mada se nerjetko savjetuje i kao miris kojim će se namirisati odjeća Vage, odnosno prostor njihovog budoara i spavaće sobe, pa čak i posteljina. Valja uvijek imati na umu kako u pretjeranim količinama ovaj miomiris može biti pretežak i donijeti glavobolje i gušenja.

Za sve osobe rođene u znaku Škorpije najjači miomiris je svakako miris vrijeska čija je primjena univerzalna, pa ga se može koristiti i kao lični miomiris i kao miris kojim će se naparfemisati poslani pokloni, ali i kao miris posteljine na kojoj se spava. Podjednaki učinak ima i izrada platnenih vrećica s vrijeskom, a koje se nose u pravilu odmah ispod grudi, kako bi mirisni oblak obavijao cijelu osobu. Dobar učinak također pokazuje i korištenje miomirisa tuberoze i žuke ili brnistre a koji se isto tako mogu koristiti pri izradi miomirisnih platnenih vrećica, koje se nose privezane oko struka kako bi širile svoj miris s područja trbuha. Posebnu mogućnost primjene ima četrina koja izuzetno podražuje čula i koja svojim opojnim mirisom tjera na ljubavnu i seksualnu nesputanost.

Za rođene u znaku Strijelca najpogodniji je miris ljubičice, koja se savjetuje za korištenje u svim pogodnim prilikama. Ubrane cvjetove moguće je stavljati u ormare s odjećom, a neće se pogriješiti bude li koji cvjetak i ispod platnenog pokrova kreveta, kako bi se ljubavno mjesto osvježilo i namirisalo. Taj miris je istovremeno stimulant i afrodizijak.
Sljedeći upotrebljivi miomiris je onaj tratora ili štira posebno ako ga se koristi za mirisanje ljubavne brazde između dojki ili bedara. Sličan, ali nešto slabiji učinak iskazuje miomiris frezija.

Za sve osobe rođene u znaku Jarca, najkarakterističniji je miomiris kozokrvine ili orlovih noktiju, još jedne biljke koju vještice vrlo rado koriste. Blagotvoran učinak ove biljke iskazaće se osobito ako je se dugotrajnije koristi. Opojni miris može biti ljubavna poruka kojom će se namirisati pokloni dragoj osobi, njime se mogu mirisati i ljubavna pisma, ali je ona snažno podražajno sredstvo i prilikom ljubavnih susreta.
Vrlo jako djelovanje za sve Jarce pokazuje također i miris narcisa, posebno kao sredstvo za privlačenje, pa ga se u tom smislu vrlo često i savjetuje koristiti. Također, sličnog je učinka i miomiris divlje metvice i zumbula, posebice ako se oni nose u platnenim vrećicama privijeni uz stomak kako bi sa tog mjesta zavodili mirisom sve oko sebe.

Za sve osobe rođene u znaku Vodolije najidealniji miomiris je onaj paprati koji svojim prvenstveno unutrašnjim djelovanjem na astralno tijelo izaziva reakcije u fizičkom svijetu. Izrazito ljubavno-magijsko djelovanje ima miris đurđice, te rezede koji je u istoj mjeri i sredstvo privlačenje i simulacije. Taj se miris može čak ukomponirati i u svijeće kako bi one gorenjem obuzele cjelokupni prostor svojim mirisom koji vrlo jako podražava čula koja se sva pod tim uticajem bude i traže svoje zadovoljenje. Ovi miomirisi također uklanjaju i prepreke stida, pa se pod njihovim uticajem i najnevinija osoba ponaša razuzdano, a što mnoge žene i te kako priželjkuju u svojim maštanjima.

Za sve rođene u znaku Ribe, najjači miomiris je onaj glicinije koji je istovremeno sredstvo privlačenje ali i stimulacije. Taj miris isto tako jača i emotivnu osjetljivost, posebice ako ga se koristi stavljanjem u platnene vrećice koje se nose prislonjene o golu kožu odmah ispod prsne kosti. To vrijedi podjednako tako i za miomiris jasmina i božura, koji se slobodno mogu koristiti kao mirisi kojima će se natopiti pokloni i pisma dragoj osobi ili namirisati svoje rublje.