16.07.2021.

Metoda da se magija izbaci iz tijela

Kategorija: MAGIJA

Duhovni iscjelitelji upozoravaju da je dio tijela na kojem omađijani često osjeća bol zapravo mjesto gdje je magija prisutna, posebno ukoliko je riječ o stomaku. Pošto je riječ o vrlo opasnom obliku čarobnog djelovanja na mentalno i fizičko zdravlje čovjeka, jedino rješenje je da se zlo izbaci odnosno povrati.

Kako bi se pojedena ili popijena čarka izbacila van, i samim time bolesnik se oslobodio začaranosti, potrebni su slijedeći sastojci:

° 20 g suhog bosiljka.

° 20 grama ruže (lišće, grana, latice)

° 20 grama lovorovog lista.

Navedeni sastojci se prvo isperu u mlakoj vodi a potom stave u posudu u kojoj se nalazi 3,5 litre svježe vode koja se zagrije na vatri, sve dok se njena tekstura ne promjeni. Nakon toga posuda s vodom se ostavi na hlađenje i filtrira. Omađijani tu vodu pije sve dok ne povrati ono što mu je u želucu. Također, preporučuje se nakon povraćanja pojesti sedam datulja i jednu kašiku meda.

Omađijani bi pri pijenju napitka za izbacivanje magije trebao sjediti na koljenima, na visokom predmetu od 40 centimetara ili više poput stolice. Ispod njega postavi se lavor. Ukoliko mu se javi mučnina, a on i dalje ne može povratiti, onda je preporučljivo gurnuti  prsta duboko u usta kako bi stimulisao nagon za bljuvanjem.

Čim se povrati u lavor potrebno je uzeti ptičje pero ili grančicu drveta te kružnim pokretima brzo miješati bljuvotinu u krug. Potom se grančica ili pero izvadi pa se pogleda da li na njima ima ljepljive tečnosti, niti, crvenih mrlja i tome sličnog. Ukoliko se nešto od navedenog uoči znak je da ste uspješno obavili metodu i oslobodili se magije.

Ono što ste povratili u lavor odnesite napolje i negdje prolijte.

 

NAPOMENA: Opisana metoda nije predviđena za osobe koje pate od čira na želucu, probavnih smetnji ili hemeroida. Isto tako, niti trudnice ne smiju biti podvrgnute opisanom načinu izbacivanje magije iz tijela.