20.12.2021.

Menstrualna krv kao savršeni ljubavni napitak

Kategorija: LJUBAVNA MAGIJA

Krv je energija života. Ona može blagosloviti sve magične rekvizite poput runa i dati im posebnu snagu ali i osnažiti svaki ritual ili čaroliju. U ljubavnoj magiji sve čarke koje se rade njome imaju za cilj da probude emocije i raspale požudu.

 

ČARKA ZA VEZANJE

Da biste svom muškarcu bili neodoljivi pričekajte menstrualni ciklus. Uzmite 2-3 kapi krvi, pomiješajte ih u bilo koje piće, i izgovarajući ove riječi promiješajte napitak u smjeru suprotnom od kazaljke na satu:

Pij moju krv, daj mi svoju volju.
Samo mene slušaj i radi šta ja hoću.
Samo ja sam tvoja gospodarica.

Čim ispije ovo obajano piće magijska snaga vezivanja počet će sa svojim djelovanjem.

 

ČARKA ZA BRAK

Napravite sok od paradajza, dodajte sok od mrkve i korijena repe kako biste dobili tamni gusti sok. U taj sok ćete dodati dvije kapi svoje menstrualne krvi i dobro ga promješati i ponudite ga muškarcu za kojeg se želite udati. Potrebno je da on ovaj sok pije najmanje sedam dana zaredom, i niko drugi osim njega, a vi za to vrijeme svake noći trebate reći ovu magičnu formulu:

Moja ljubav teče, moja krv teče, teče u meni, teče zato što te volim.

Nakon završetka rituala, poslije 7 dana, omađijani muškarac će vam izraziti želju za brakom i zajedničkim životom.

 

Na pitanje u čemu se krije magijska moć menstrualne krvi najjednostavniji odgovor bi bio da je povezana s konceptima feromona i kopulina, zbog čega se ovaj oblik magije smatra seksualnim.

Gore opisana čarka može se uraditi i ovako: morate prikupiti menstrualnu krv u neku malu staklenu bocu a onda uzeti fotografiju muškarca kojeg želite za supruga i krvlju je premazati u cijelosti. Potom iznad slike tri puta reći:

Rijeko krvi, pusti da teče ka meni, daću svoju krv da mi dođe.

Nakon ovoga sperite krv s fotografije i umiješajte je u čvrstu hranu, nešto slatko ili u kolač, i ponudite tom muškarcu. Naravno, uvijek pazeći da samo tu omađijanu hranu jede isključivo samo on. Nakon tri dana u njemu će se javiti velika želja da živi sa vama.

Kako biste nekog muškarca učinili napaljenim i da stalno želi sex sa vama potrebno je da nabavite mušku genitalnu svijeću (u obliku falusa), te na njoj napišite ime željenog muškarca. Potom sa svojom menstrualnom krvlju premažite svijeću da se krv zalijepi za nju, dok pritom mislite o svijeći kao o penisu željenog muškarca

U noći punog Mjeseca, zapalite svijeću i pustite je da u potpunosti izgori, dok ponavljate dolje navedenu magijsku formulu što je više puta moguće i uvjerićete se kroz sedam dana kako ciljani muškarac umire od želje da bude intiman sa vama.

Formula glasi:

Alkumuku bibandoris
Dig me up horis horis
Mithe bolite će aste bokor abar hobe.

Menstrualna krv posjeduje veoma jaku čarobnu moć koja djeluje vrlo brzo. Muškarac koji padne pod uticaj takve čarolije gubi interes prema drugim ženama a pokuša li voditi ljubav s nekom od njih izgubiće želju i erekciju.

ČARKA ZA UDALJAVANJE LOŠIH LJUDI

Menstrualna krv je idealan sastojak za magiju protjerivanja ili udaljavanja nepoželjnih osoba. Recept je vrlo jednostavan. Prikupite menstrualnu krv i izlijte nekoliko kapi u malu čašu vode (razblažite se ja sa nekoliko kapljica vode) kako biste je mogli koristiti kao tintu sa sastavljanje liste pojedinaca koje želite ukloniti iz svog života. Umočite u nju ptičje ili kokošje pero i pišite imena ljudi koji ja vas utiču loše ili napadno.
Kada je vaša lista imena gotova papir spalite u vatri, zamišljajući kako sve ono loše i negativno izgara i nestaje. Nakon pola sata okupajte se ili istuširajte.

 

ZAŠTITA OD NEGATIVNE ENERGIJE

Menstrualna krv, kada se pravilno koristi, može se upotrijebiti za protekciju, kako bismo se zaštitili od zlih jezika ali i negativne energije koju nam neko namjerno šalje. Za tu svrhu prikupite komade slomljenog stakla, eksere, igle, vijke ili bilo šta drugo što vam može naškoditi. Sve to stavite u staklenku s menstrualnom krvlju (ili upotrebljenim tamponima), dobro je zatvorite i zakopajte blizu svoje kuće. Ako živite u stanu onda je zakopajte u saksiju s živim cvijećem.