6.12.2022.

Mala škola falanja: KAD KARTA ISPADNE IZ ŠPILA

Kategorija: FALANJE

Kao i za sve drugo tako i za proricanje sudbine treba biti prirodno nadaren jer se gatanje ili ogledanje zapravo ne može naučiti iz knjige. Taj nesvakidašnji dar, jednostavno kazano, ili imate u sebi ili nemate. Upravo zbog toga jako je malo osoba koje mogu uspješno čitati sudbinu iz karata a skoro niti jedna od njih se ne može vidjeti na televiziji ili internetu. Obično su to uvijek povučene osobe, daleko od medijske pompe, pošto je jedno s drugim nespojivo te u takvom slučaju umjesto proricanja zapravo dobijete komičarski show. Sjetite se samo komedijašice Vidovite Zorke koja je bila sve samo ne vidovita.

Međutim, želite li se amaterski i za svoju zabavu baviti ogledanjem u karte onda su ciganice ili ciganske karte najbolje za takvu vrstu razonode. Stoga ću vam ovog puta napisati poneku zanimljivost u vezi njihove upotrebe.

Karte se uvijek tumače s lijeva na desno, zapravo prati se smjer u kojem “gledaju” dvije specifične karte, inače simboli brzine i promjene, a to su Poruka i Putovanje. Karta Nada je, recimo, karta onoga što odlazi ili je već otišlo tojest prošlosti pa zato i gleda na lijevo.

Ponekad nije potrebno redati karte jer one odmah, još prilikom miješanja, daju odgovor. Zato se uvijek napominje da je potrebno odmah na početku biti fokusiran na ono što se želi doznati ogledanjem. Na primjer, interesuje vas da li ćete uspješno rješiti neku papirologiju (problemi oko dokumenata) i još za vrijeme miješanja karata iz špila, doslovno sama od sebe, ispadne karta Pismo. Ili, pak, zanima vas da li određena osoba gaji emocije prema vama. I baš u nekom trenutku iz špila se izdvoji doslovno sama od sebe karta Ljubav tako da padne na stol ili se preokrene u špilu dok ga mješate. Zapamtite, ništa nije slučajno. Sve su to znakovi sudbine. U ovom slučaju karta Pismo znači da ćete rjesiti problem sa papirama ili da osoba do koje vam je stalo uzvraća osjećaje.

Bitno je znati još nešto. Naime, ukoliko tokom miješanja karata iz špila slučajno ispadne na stol Ljubavnik ili Ljubavnica to je znak da je i klijent muškarac (Ljubavnik) ili žena (Ljubavnica) “ispao iz špila” tojest taj dan im se ne može čitati iz karata.