19.10.2022.

MAGIJOM DO LJUBAVI PO ŽELJI

Kategorija: LJUBAVNA MAGIJA

Nije nikakva tajna da se često zaljubljujemo u pogrešne osobe, za koje se prije ili kasnije ispostavi da su nas brzo očarali ali i razočarali. Bilo da je riječ o naivnosti, naletu hormona ili silnoj želji da volimo i budemo voljeni, bez imalo dvojbe, emotivni neuspjesi ostavljaju gorčinu i duboko razočaranje u duši, kao i postepeni gubitak vjere u taj najljepši ljudski osjećaj.

Zato je svakako najmudrije prizvati ljubav u svoj život ali na način da naša želja nije usmjerena prema nekome određenom, osobi s imenom i prezimenom, nego pak nekome tamo, koga još ne znamo već je prema odabiru svemira idealan za nas.

Kako? Za početak je dovoljno da na papir napišete svoju ljubavnu želju, u kojoj ćete ukratko opisati kakvog partnera ili partnericu želite za sebe. Dovoljno je napisati: “Želim nekog nježnog i pažljivog u koga mogu imati povjerenje.” Vjerovali ili ne, ovo je sasvim dovoljno za ljubavnu sreću.

Pored papira trebaće vam bijela ili ružičasta svijeća, crvena ili ružičasta olovka ili marker te voštani štapić ili voštana svijeća.

Na samom startu rituala možete zapaliti tamjan ili pustiti tihu muziku u pozadini kako biste stvorili atmosferu. Kada budete spremni, sjednite i zapalite svijeću, provodeći nekoliko trenutaka promatrajući plamen. Nacrtajte oblik srca na papir pazeći da je dovoljno veliko. Unutar srca pišite afirmacije o ljubavi, dok se ono potpuno ne ispuni. Na primjer: “Zaslužujem ljubav. Spreman sam da pronađem ljubav. Ljubav mi dolazi stalno. Živim ljubav s radošću.”

Ne pišite stvari o drugim ljudima – ova čarolija je na vama. Zadatak Univerzuma (mnogo mudrijeg od nas) će biti da energiju usmjeri na ljude koji su najprikladniji da vas vole na način koji vam odgovara. Kada je srce puno riječi ljubavi, presavijte papir tri puta po dužini, a zatim tri puta po širini. Na taj način na kraju ćete imati gotovo kvadratni komad papira, s jednim komadom papira koji se zatvara na drugi. U tom trenutku ćete pritisnuti palac desne ruke na tako premotan papir i reći: “Abrakadabra.”

Potom presavijeni list držite između dlanova i zatvorite oči, koncentrišući se na svoju namjeru i tako dajte energiju čaroliji. Pokušajte vizualizirati sebe u činu da volite i budete voljeni. Vizualizirajte svaki oblik ljubavi koji želite i zahvalite se za sve forme ljubavi koje ste primili. Kada se osjećate spremni, otopite malo voska i nakapajte ga po papiru, pritiskajući list kako biste osigurali bolje zatvaranje. Zatim čvrsto pritisnite desni palac i držite ga u vosku dok ponavljate naglas tri puta:

“Snagom tri puta tri,
ljubavi kreni i dođi po mene!”

Zatim stavite zapečaćeni i premotani list papira na skriveno mjesto i pustite ga da djeluje neometano kako bi vam donio magičnu korist. Iako ovaj ritual nema za cilj vezivanje određene osobe on je ipak najbolji način da privučemo najidealniju osobu za sebe.

 

Narednu čarku za ljubavno osvajanje željene osobe uglavnom možete raditi onda kada imate nekakav pristup do tog pojedinca. Zato je ona najprikladnija za cimera, prijatelja, ili osobu s kojom ste u vezi ili braku a trenutačno vam ne cvjetaju ruže.

Uzmite diskretno tri dlake sa glave voljene osobe a ukoliko to nije izvedivo, možete ih pokupiti s češlja ili četke. U petak u ponoć, uz svjetlost crvene svijeće, ubodite se u domali prst lijeve ruke te ispustite tri kapi krvi; dodajte u njih one tri dlake i sve stavite u malu flašicu. Potom je držite između grudi devet uzastopnih noći i devet dana, ali pazeći da to niko ne vidi. U noći na nedjelju, nakon završetka devetog dana, uklonite kosu iz boce i stavite je u privjesak ili medaljon koji ćete pokloniti svojoj voljenoj osobi. Alternativa ovom načinu je da dlake zamotate u plastičnu foliju i ušijete u jaknu ili košulju voljene osobe, posebno one koja se često ne pere.