6.11.2021.

LJUBAVNI ZAPISI (TALISMANI)

Kategorija: ZAPISI I HAMAJLIJE

U arapsko-perzijskoj magiji sve vrvi od ljubavnih zapisa (talismana) koji ispunjavaju sve, pa i one najskrivenije želje. Naravno, ovdje su data kratka i površna upustva no morate znate da svaku izradu zapisa tojest talismana prati procedura koju je nužno ispoštovati da bi on imao stvarnu, magijsku moć.

Da se dovede (primami) željena osoba na listu papira bez linija, piše se ovaj zapis odmah nakon sunčeva izlaska, svakim danom osim srijedom. Dok se zapis piše treba biti zapaljen tamjan ugodnog mirisa, a nakon što se zapis završi zapali se na žaru tamjana.

 

I ovaj zapis se piše nakon sunčeva izlaska uz miris ugodnog tamjana.

Služi da se primami sebi željena osoba.

Zapis je najbolje napisati na licu željene osobe (fotografija) odmah nakon sunčeva izlaska.

Talisman se potom objesi na granu drveta koje daje slatke plodove a ispod njega se zapali tamjan ugodnog mirisa. Ispod talismanskih simbola napiše se zakletva hudamima (slugama magije/zapisa) koja ima sljedeći sadržaj:

“Odazovite se sluge ovog zapisa i upravljajte voljom N., sina od N., da bude pun ljubavi, strasti i poslušnosti prema N., kćerki od N.”

Sljedeći talisman služi za izazivanje snažne požude kod ciljane osobe. Piše se utorkom, nakon izlaska Sunca, olovkom koja ima crveno mastilo po licu (slici) osobe koju treba ljubavno omađijati. To se radi uz tamjan čiji je miris ugodan. Potom se zapis baci u vatru.

Može se napisati i na poleđini isprintane slike.

Veliki dio zapisa namijenjenih za ostvarivanje intimnih, seksualnih ciljeva radi se u kupatilu, obavezno iza ponoći, a onaj ko piše talisman mora biti potpuno gol. Takva pravila su standardna za ovaj niži oblik magije gdje se koriste spiritualne sile (džinni) koje pripadaju donjem svijetu.

Da se neka djevojka ili žena privoli na snošaj piše se ovaj zapis u kupatilu, odmah iza ponoći. Radi se na bijelom papiru bez linija, crvenim mastilom i uz miris tamjana. Potom se zapis premota u oblik kvadrata i nosi stalno uza se na desnom ramenu.

 

Kako bi se probudila nesalomljiva želja kod željene osobe da vam dođe piše se ovaj zapis vrhom igle na komadu polomljene gline (ćupa). To se čini srijedom, odmah nakon izlaska Sunca. Potom se zapis ostavi da stoji iznad zapaljenog tamjana.