13.12.2022.

LJUBAVNE ČARKE SA IGRAĆIM KARTAMA

Kategorija: LJUBAVNA MAGIJA

Da karte često kroje ljudsku sudbinu, donose bogatstvo ali i propast, nije nikakva tajna no vjerovatno mnogi od vas ne znaju da one mogu proreći sudbinu kao i značajno uticati na ljubavnu sreću. Zbog svoje važne numerološke simbolike i značenja boja koje nose karte posjeduju volšebnu moć koja se može iskoristiti ukoliko se prate neka jednostavna magijska upustva. Naime, za prve tri čarolije iskoristite prvi petak, koji se desi dok traje puni Mjesec, a za zadnje dvije čarke čekajte da Mjesec bude u padu, obično nekoliko dana prije mijene tojest pojave Mlađaka.

 

 

ČARKA ZA LJUBAVNO OSVAJANJE

Karte sa simbolom srca ili herca u špilu predstavljaju ljubav i privrženost, kao i ispunjenje želja i realizaciju intimnih  snova. U skladu sa tom simbolikom herčevi su zastupljeni u svim ljubavnim čarolijama. Jedna od takvih čarki izvodi se na sljedeći način.

Kako bi neka djevojka privukla pažnju određenog muškarca ona mora uzeti iz špila Kraljicu srce i zalijepiti je na poleđini svoje forografije ali tako da je karta figurom okrenuta prema unutra. Nakon toga sliku vrati u foto album s napomenom da ostane tamo čak i onda kada ostvari željenu vezu.

 

Pored svega rečenog djevojkama se savjetuje da uvijek nose u torbici Kraljicu srce kako bi izazvale pažnju i simpatije kod suprotnog spola.

 

ČARI PROTIV NEVJERE

Da izbjegnete izdaju tojest nevjeru voljenog muškarca s kojim ste u vezi ili braku napišite njegovo ime na poleđini potpuno nove karte Kralj srce i stavite je pod nogu svog kreveta na kojem spavate.

 

DA SE POJAČA STRAST IZMEĐU DVOJE LJUBAVNIKA

Iz potpuno novog špila odvojite  Kraljicu herc i Kralja herc  pa između njih postavite svoju i partnerovu sliku, ali tako da se gledaju, te ih omotajte crvenom trakom (karte i slike) u oblik krsta. Potom ih ostavite u kutiju za nakit.

 

ZA SREĆU BEZ KRAJA

U današnje vrijeme postoji sve više ljudi koji vole biti slobodni i žele da to budu što je duže moguće, bez obaveza i brige o braku, da izlaze i uživaju u nesputanim aferama i vezama. Ako ste vi jedna od njih, a želite zadržati svoj integritet kao solo persona, uživajući u svom životu, uvijek nosite u novčaniku ili torbi presavijenu kartu četvorka herc, umotanu u crvenu tkaninu ili svilu. Ona će vam omogućiti da dugo vremena ostanete avanturista. Čaroliju možete napraviti u bilo koje vrijeme.

 

DVOJKA PIK DA SE ZABORAVI BIVŠA LJUBAV

Kada se ljubavna veza završi najbolja stvar koju možete učiniti za sebe jeste što brže zaboraviti osobu s kojom ste djelili emotivni odnos i nastaviti dalje sa svojim životom. No, kako svi to znamo, u teoriji sve zvuči lako i jednostavno dok je u praksi mnogo komplikovanije, bolnije a ponekad i skoro nemoguće. Ipak, magija ne bi bila magija, dražesna i čarobna, da nema neko simpatično rješenje i za one najteže probleme.

Da biste što prije zaboravili bivšu ili bivšeg fotografišite sebe, pazeći da uslikate cijelo tijelo, i da na toj slici budete nasmijani te uzmite identičnu sliku nekadašnjeg partnera ili partnerice ali na kojoj je on ili ona ozbiljnog lica. Potom stavite pikovu dvojku između ove dvije fotografije, pazeći da karta bude licem u lice sa bivšim partnerom, dok će im vaša biti okrenuta leđima. Sliku i kartu svežite crnom trakom u obliku krsta završavajući vezanje slijepim čvorom. Tako zavezane stavite ih pored ogledala a na to stavite svoju sliku koja će gledati prema gore. Sa strane postavite bijeli tanjur sa bijelom svijećom koju ćete pripaliti i kada dogori do kraja uzmite sliku bivše ljubavi i kartu, odnesite ih do krivine neke rijeke i tu bacite u vodu. Vratite se kući bez okretanja unazad.

 

OSVETA ZA SUPARNICU

Ukoliko vam je suparnica zagorčala život imate potpuno pravo da se odbranite od nje i zaštitite svoju ljubavnu ili bračnu vezu. U toj nakani je potrebno iskoristiti radikalnu vradžbinu koja rješava neugodnu situaciju jednom zauvijek. Da biste to uradili dođite do njene slike, ili je potajno fotografišite, a potom zalijepite njenu sliku licem u lice sa četvorkom pik (može i Tarot karta četvorka mač), zavežite fotografiju i kartu crnom trakom i zakopajte u kamenito tlo.