26.07.2021.

LJUBAVNA MAGIJA PREKO SLIKE

Kategorija: LJUBAVNA MAGIJA

Kako do ljubavi otkrit ćemo vam uz pomoć recepata iz tri najmoćnije ljubavne magije – vještičije, vudu i one bosanske, sa kojima možete stimulirati emocije i strast svog partnera/partnerice ili osobe sa kojom želite vezu. Posebnost sviju čarolija jeste da se one izvode uz pomoć fotografije osobe koju volimo i želimo. Naime, od davnina je u svijetu magije poznato da fotografija nije samo mrtva slika, već i energetski otisak bića koje se nalazi na njoj. Fotografija na određeni način zarobljava isijanu energiju duše i iako mrtva stvar, nastavlja vibrirati upravo onim titrajima, kojima vibrira i živi stvor u trenutku snimanja. Upravo nas zbog toga neke slike potresaju već na prvi pogled, a druge razveseljavaju, iako na njima nema snimljenih detalja ni za jedno, ni za drugo.

Osvojite voljenu osobu preko fotografije Love_s10

Djelujući na fotografiju, djeluje se i na živu osobu na njoj. Preko slike prenose se na nju misli koje joj želimo uputiti. Nečija fotografija je zapravo u magiji pomoćno sredstvo, kako bismo što lakše osobi na na slici nametnuli svoju volju i misli te na takav način direktno djelovali na nju. Isto tako, bilo koje druge vradžbine jednostavnije se izvode ukoliko vještac ili vještica pred sobom imaju fotografiju lica kojeg trebaju napasti, pošto se znatno lakše koncentrisati na žrtvu. One najsposobnije vještice nemaju u svojim magijskim operacijama potrebu čak ni za njom, već je dovoljno da imaju koji končić sa odjeće određene osobe, pa da vizualiziraju preko takvog djelića odjeće cijelu živu priliku.

Nastankom društvenih mreža milioni ljudi su i ne znajući postali potencijalne žrtve djelovanja svih vrsta magijaša, jer postiranjem svojih vlastitih slika, ali i onih familijarni, otvorili su doslovno Pandorinu kutiju za direktno djelovanje crnomagijaša. Iako ću ja u ovom tekstu iznijeti recepte ljubavne magije, koji su u svojoj osnovi više, manje bezopasni, moram vam naglasiti da postoji široka lepeza crnomagijških obreda sa fotografijom žrtve kada se ona odnosi u ponoć na raskršće i iznad nje zakolje kokoš uz bajanje i dozivanja sila tame, koje poput vampira, uz sjaj crne svijeće, atakuju na krv iskapanu po slici a time prodiru i u biće onog ko je na fotografiji. Zbog toga treba pod svaku cijenu izbjegavati postiranja slika novorođenčadi, male djece, bolesnih, a posebno ne postavljati slike sa vjenčanja, jer sve su to prikazi i prilike za djelovanje crne magije.

Čarolija da se osvoji željena osoba

U vještičijoj magiji dobar dio rituala se izvodi prateći astrološke smjernice pa tako, kada su u pitanju ljubavne čini, naglašava se uticaj Venere. Kako je Venerin dan petak, a sati u kojima ona vlada tokom petka su sljedeći: 0-1, 7-8, 14-15, 21-22, to se vrijeme smatra najpogodnijim za ljubavnu magiju. U ovom vještičijem ritualu sa fotografijom voljene osobe odabire se vrijeme prve lunarne četvrti, u Venerin dan i sat, i njime se postiže efekat odašiljanja ljubavnih želja. Postavite ispred sebe na stol fotografiju osobe koju želite osvojiti. Okružite sliku grančicama mimoze, a zatim mimozinim cvjetovima prekrijte i cijelu fotografiju, osim očiju. Tjeme na fotografiji okrenite prema sjeveru. Zatim se netremice zagledajte u oči na slici, udubite se u njih i mislima šaljite svoje ljubavne čežnje i želje, zamišljajući i ostvarenje onoga što želite. Kako biste pojačali učinak, sve svoje ljubavne misli možete i poluglasno izgovoriti, ne skidajući pogled sa slike.
Ponavljajte istu operaciju sa istim mimozama sve dok traje prva četvrta, a onda na kraju prekrijte i oči mimozinim cvjetovima, pa sve ostavite stajati 14 dana na mirnom mjestu, ne dodirujući sliku i cvijeće, pazeći da to ne uradi niti bilo ko drugi. Nakon dvije sedmice otkrijte sliku, a sve mimozino cvijeće i grančice pokupite i diskretno posipajte po putu kojim voljena osoba, prolazi pješice. Nakon toga preostaje vam samo da iskoristite pogodan trenutak i približite se željenoj osobi, kako bi sa njom poveli razgovor. Sve drugo će se desiti samo od sebe.

Zelena svijeća za povratak ljubavi

Želite li vještičijom čarolijom prizvati povratak voljene osobe, nakon raskida, onda uzmite zelenu svijeću od oko 25 centimetara visine, dvije nove i nekorištene šivaće igle i malu fotografiju osobe koju volite, a za koju želite da vam se vrati. U dan i sat Venere, za prve četvrti ili uštapa, sliku stavite na stol, pazeći da joj je tjeme okrenuto prema sjeveru. Zapalite svijeću, usijte na njenom plamenu jednu iglu i njome u topli vosak urežite inicijale osobe čiji povratak želite. Zatim obje igle ubodite okomito u topli vosak i na njih stavite stavite sliku, pustajući je da se zapali i izgori na plamenu svijeće.
Osvojite voljenu osobu preko fotografije Zelena12
U roku od dvije, tri sedmice nakon izvođenja ove vještičije čarolije, osoba na koju ste radili magiju povratka, javit će vam se lično ili nekim vijestima, odgovarajući tako na magijski poziv koji ste joj uputili.

Vudu fotografija

Vudu Venera, ili kako se to pravilnije kaže – Erzulia,  boginja je ljubavi, strasti i svake vrste uživanja. Njoj se obraćaju milioni vudu vjernika kada im je potrebna njena pomoć oko osvojanja željene osobe, buđenja zamrlih strasti u bračnom krevetu ili povratku ljubavnika ili ljubavnice. No, nije potrebno da budete sljedbenik ove religije kako biste uživali pomoć jedne od najljepših afričkih boginja. U želji da izazovete interesovanje određene osobe, stimulišete je ili jednostavno rečeno stvorite kod nje želju za vama dovoljno vam je da nabavite njenu sliku ali na kojoj se ta osoba mora vidjeti od glave do pete, i da pored nje nema nikoga. Na bijelog poleđini slike prvo naslikate tečnim ljepilom veve boginje Erzulie tojest njen vudu znak a onda ga posipate sitno mljevenim kukuruznim brašnom. Kada to učinite sačekajte desetak minuta da se ljepilo i kukuruzno brašno stvrdnu a ostatak brašna jednostavno otpuhnite sa slike. Potom sliku sakrijte negdje ispod svog kreveta ali tako da je niko ne može pronaći i vidjeti jer u protivnom čarolija će se izgubiti. Ovu magiju radite u noći punog Mjeseca.

Osvojite voljenu osobu preko fotografije Erzuli11

Za buđenje strasti u braku

Ovo je jedna od dobro poznatih čarolija u bosanskoj ljubavnoj magiji, koju često prakticiraju supruge, zbog jednostavnog načina izvođenja ali i same učinkovitosti. Naime, prije ili kasnije, svaka veza ili brak uđu u fazu monotonije i nezaobilaznog fizičkog udaljavanja jednog ili oba partnera, što je situacija koja se ne smije nikako tolerisati ukoliko želite imati dugotrajan odnos. Obično se desi da je muškarac onaj bračni drug koji polako se emotivno „gasi“ i udaljava. Zbog toga praksa je u bosanskoj magiji da se uzme jedna mala slika partnera, format za dokumenta, i špengla (ziherlanda) kojom se pažljivo probije slika u predjelu sljepočnica, sa jedne i druge strane lice, a onda se ziherlanda spoji. U čašu se nalije do polovine voda i nakapa devet kapljica vašeg omiljenog parfema te se zatim probušena partnerova slika okrene naopako i zajedno sa ziherlandom umoči u tu čašu. Čaša se potom ostavi ispod bračnog ležaja, da tu odstoji bar mjesec dana, bez diranja. U međuvremenu žena koja je uradila ovu čaroliju treba s vremena na vrijeme prskati se istim onim parfemom koji je koristila u izradi čarolije, da bi tako pojačala djelovanje same čarolije.