30.04.2024.

Ljubavna magija: DA VOLI I NE VOLI

Kategorija: LJUBAVNA MAGIJA

Sa dolaskom toplijih dana u mnogim ljudima se javlja sve intenzivnija potreba za ljubavlju, a samim time i intimnim odnosima. Kako danas ima mnogo usamljenih ili nesretnih u ljubavi svakako je potrebna mala pomoć da se ostvari ili realizira neka emotivna ili seksualna veza. A najbolja pomoć je ona koju nudi – LJUBAVNA MAGIJA.

DEVET OMAĐIJANIH NOVČIĆA

Kad djevojka hoće da momka zaludi uzme devet novčića i odnese ih na groblje pa ih tamo zakopa u neki stari, nepoznati grob, ispod krsta, ali sa one strane s koje se Sunce rađa to jest izlazi. Novčići moraju tamo ostati zakopani devet dana a djevojka se po njih vraća desetog dana, da ih otkopa, pa onda sa njima kupi neki slatkiš koji daruje željenom mladiću. Čim on pojede ono što mu je namijenila on postaje lud za njom a za sve druge djevojke kao mrtav. Ovo isto može momak da učini djevojci.

 

ČAROBNI PRAH

Ovu čaroliju također mogu da prakticiraju kako muškarci tako i žene. Potrebno je da si iščupaju devet stidnih dlaka i spale ih, kako bi od njih ostao prah, koji zatim pomiješaju u kafu i ponude voljenoj osobi da popije. Time se na volšebni način pored sebe zadržava ljubavnik ili ljubavnica.

 

OBAJANA VODA

U bosanskoj ljubavnoj magiji iznimno je popularna upotreba basmi koje se kombiniraju sa različitim stvarima. Kada djevojka ili žena žele držati pod stalnom ljubavlju svog muškarca onda si uliju malo vode u usta, ali koju ne gutaju, i dok je tako drže u ustima u mislima tri puta izgovore ovu basmu:

“Dragi moj N. (reći ime voljenog), ja te zapisa uza svoje srce: šta god radio, kud god išao, samo na mene mislio, sa božijom moći a mojim sepom elzalif amin, veledalin amin”.

Onda tu vodu iz usta izlije u praznu čašu te prvom prilikom sipa u sok ili kafu. Kada to učini tri puta puhne u kafu i proguta pljuvačku u grlu.

 

MENSTRUALNA KRV

Ako ste zainteresirani za osvajanje, pozovite onog ko vas privlači na večeru i stavite nekoliko kapi svoje menstrualne krvi u kafu ili u hranu a da on to ne primijeti. Dok željeni muškarac pije ili jede ono što ste mu ponudili u mislima tri puta recite:

“Kao što je ova krv izašla iz mene, tako ću ja ući u tvoju misao.”

Vrlo rijetko opisana čarka ne pokaže svoj učinak jer se kroz nju krv muškarca i žene povezuju i samo jak rad ih može razdvojiti.

 

VRADŽBINA SEKSUALNOG TRIJUMFA

Kako biste potpuno seksualno osvojili, ali i zadovoljili svog muža ili ljubavnika, prije odlaska s njim u krevet, uzmite čašu kozjeg mlijeka, u koju ste dodali kašiku meda, i prelijte ga po svojim grudima, tako da teče u pravcu vaših genitalija. Pošto ste to učinili isperite vodom taj dio tijela ali bez brisanja ručnikom. Nemojte nakon toga koristiti nikakav parfem.

 

ZA NEZABORAVNU NOĆ STRASTI

Prije seksualnog odnosa namažite crvenu svijeću sa nekoliko kapi svog najdražeg parfema. Onda svijeću postavite na sredinu bijelog tanjura, a uokolo nje sipajte med. Potom zapalite svijeću. Sada ste spremni da pod svjetlošću crvene svijeće “zapalite” svog partnera i priuštite mu noć kakvu nikada neće zaboraviti.

 

ČARKA OMRZE

Kada muž hoće ženi da omrazi ljubavnika ili supruga mužu ljubavnicu onda gleda da mu na neki način uzme malo izmeta, zalijepi za cipelu i kaže:

“Kako ovaj izmet smrdi, tako i tebi smrdio ili smrdjela ta ili taj”.