11.02.2022.

KAKO OTKRITI MAGIJU I ODBRANITI SE

Kategorija: ZAPISI I HAMAJLIJE

 

Najočitiji znakovi da ste žrtva crne magije jeste gušenje u grudima, posebno u sunčev zalazak i tokom noći, naglo buđenje od straha između ponoći i zore, te pojava noćnih mora. Isto tako, ukoliko ste stalno bolesni, ili neplodni, unatoč tome što su medicinski nalazi uredni imate potpuno pravo da sumnjate u vradžbine. Morate znati i to sa svaka magija koja pređe šest mjeseci postojanja zastari pa jedan tretman skidanja nije ni djelotvoran ni učinkovit tojest mora se ponoviti nekoliko puta. Također, urok koji pređe tri dana oživi u čovjeku i tada treba jača metoda anuliranja. Ukratko rečeno: što su magija ili urok duže vremenski na čovjeku teže se otklanjaju i jedan tretman ih ne može uništiti.

 

ARAPSKI METOD DETEKCIJE ZLA

Iscjelitelj napuni čašu svježom vodom i daje je bolesniku da popije nekoliko gutljaja a zatim iznad čaše izgovori tri puta ove blagoslovljenje riječi:

ALIF LAM MIM
ALIF LAM MIM SAD
ALIF LAM MIM RE

Potom puhne u vodu. Onda bolesnik ponovo popije nekoliko gutljaja vode.

– Ukoliko bolesnik nakon toga osjeća ukus vode gorkim to je znak čarki, zapisa, vezanja.

– Ako bolesnik osjeća da je voda slatkog ili slanog okusa to je znak prisutnosti džinna.

– Ako voda ne promjeni okus onda je to znak tjelesne bolesti (za doktora).

 

Protiv tuđeg čaranja trebate imati naviku pljunuti na mokraću odmah nakon mokrenja ili na desnu cipelu neposredno prije nego što ćete je obuti. Osim toga kao odbrana od negativne energije je i čitanje molitvi, davanje milostinje, kupanje sa krupnom soli, kađenje kaduljom…

INDIJSKE METODE PROTIV ČARKI

Iščupajte biljku daturu iz samog korijena, preokrenite je naopako, i zakopajte u zemlju. Ako se ovako napravi sreća i mir će ostati u kući i spasit ćete se od djelovanja crne magije.

U nedjelju napravite hamajliju od korijena crne dature i nosite je uza se obješenu oko vrata.

U vrijeme zalaska Sunca nakapajte devet kapi meda u pola litre svježeg kravljeg mlijeka i njime poprskajte svaki ugao kuće (sobe). Na kraju dođite do ulaznih vrata i ispred njih izlijte ostatak mlijeka. Dobro je da pored ovog žrtva crne magije udiše nekoliko minuta iscijeđeni sok bijelog luka.

U Bosni je od davnina bio popularan običaj vraćanja magije nazad onome ko ju je napravio. Omađijana osoba (ili kojoj je stoka bolesna zbog čaranja) posudi jednu posudu brašna od onoga na koga sumnja da je čarao i ostavi ga kod sebe u kući nekoliko dana, a zatim mu vrati to brašno u istoj posudi i kaže: „Šta si mi posudio, to imam i ja, vraćam ti nazad”, i čarolija će prijeći na stoku toga koji je čarao  ili ako je bacio sihir na čovjeka, na njega samog.