23.12.2021.

IZBORITE SE SAMI SA MAGIJOM

Kategorija: MAGAZIN

Mokraća ili urin ima jaku snagu pred magijom te je može uništiti. Naime, ukoliko u svom domu ili dvorištu nađete sumnjive predmete poput igle, konca sa čvorovima, jajeta i tako dalje pomokrite se u neku posudu i u nju stavite pronađene predmete da odstoje 36-72 sata a nakon toga sav sadržaj iz posude izlijte niz rijeku ili potok.

Da otklonite blaži oblik magije sipajte u četiri čaše šećera te ih postavite na 4 strane kreveta na kojem spavate. Sutra ujutro prospite sav taj šećer u wc šolju a ritual ponovite još dvije naredne noći.

 

Kako bi se poništila ljubavna omađijanost potrebno je nabaviti mali katanac i dvije svijeće. Još vam treba neki dio odjeće te osobe s koje skidamo ljubavnu magiju ali koji je neopran tojest ima znoja u sebi.

Ritual se radi utorkom, i potrebno je da budemo okrenuti u pravcu istoka, kada zapalite svijeće i između njih stavite otvoreni katanac. U ruci držite onaj dio odjeće i kažite:

“Katanac se otvara i srce se oslobađa. Nema više čvorova i lanaca. I nikakva magija do ovog čovjeka više ne dopire. Bog će očistiti zlo, sreća da mu se vrati i povrati. Uklanjam staru magiju i bacam je sa katancem. Što nije od Boga, da se makne od dobrih ljudi. Amin!”

Prvo ugasite lijevu svijeću a zatim desnu. Sa čistom krpom uzmite katanac i omotajte ga njome. Potom odnesite taj zavežljaj do rijeke i bacite niz vodu. Vratite se kući bez osvrtanja unazad. Ako živite u gradu gdje nema rijeke zakopajte ovaj zamotuljak u zemlju, pazeći da rupa bude dublja od 50 cm. Pošto je zatrpate na nju stavite kamen.