6.11.2023.

GENOCID PRED OČIMA CIJELOG SVIJETA

Kategorija: MAGAZIN
Iskreno vjerujem da nakon izraelskog genocida nad narodom Gaze više niti jedan normalan i savjestan čovjek ovog svijeta neće moći kazati ništa održivo u odbranu Jevreja. Jer, napokon, poslije toliko decenija glumljenja žrtve, Jevreji su pokazali svoje pravo lice. Sada je cijeli svijet vidio da je to narod koji provodi najveće ratne užase na Bliskom istoku koji su po svojoj brutalnosti nadmašili čak i one američke ili od ISIL-a.
Upravo sada svima je postalo kristalno jasno da antisemitizam ne postoji nego je to smišljena političko-medijska podvala odnosno moralna ucjena protiv onih koji bi htjeli ukazati drugima na jevrejske zločine. Naime, Jevreji i dalje žele glumiti žrtve a istovremeno biti najveći monstrumi i ubice. Po tome su nadmašili tzv “islamske teroriste” jer niko bolje od Jevreja, poznatih kao nacisti Bliskog istoka, ne ubija djecu i civile, uništava kompletne familije, pretvara u prah njihove kuće i živote.
To vam je Izrael, to su vam Jevreji. Ovo je njihovo pravo lice. Gledajte ih koliko uživaju u ubijanju, mučenju, u genocidu. Ko sada može Izrael nazvati “svetom zemljom”. Ko? Izrael je zemlja genocida, i zemlja u kojoj su sistematski ubijene hiljade i hiljade nevine palestinske djece.
Izrael je zemlja krvi i smrti, najmonstruoznijeg naroda kojeg bilježi moderna istorija. Vrijeme je za opštu peticiju da se Izrael izvede pred međunarodni kazneni sud i procesuiše za genocid. Ne dogodi li se to onda nema nikakvog smisla prijetiti Rusiji jer Rusi u Ukrajini nisu učinili niti 20 posto zločina koliko su ih Jevreji učinili u Gazi.