9.06.2023.

CRNOM SVIJEĆOM UNIŠTITE MAGIJU I NEPRIJATELJE

Kategorija: MAGIJA

Kroz svoj cijeli život svako ljudsko biće prolazi bezbroj situacija kada dolazi pod direktni upliv kako onih dobrih tako i loših sila. Zlo ima nebrojeno puno lica i svakako nije dovoljno da budemo dobri, nikome ne mislimo ništa ružno i molimo se, da bi bili sigurni od tuđe pakosti i djela. Magija u istoj mjeri napada kako religiozne tako i one manje vjerski nastrojene jer zlo uvijek pronađe naša najosjetljivija mjesta i mane kroz koje će ispoljiti svoje djelovanje. Zato je važno da se naučimo boriti protiv onog što sigurno ne dolazi od Boga nego od čovjeka, i njegove pokvarene duše, te usvojiti bar jednu ili dvije ritualne navike.

No, prije nego li krenem sa detaljnijim opisom, neophodno je napomenuti da sva loša dešavanja u životu, ili u svakodnevnici, nisu nikakvo djelo crnomagijaša nego obično produkt vlastite nepromišljenosti, pogrešnih izbora i odluka, pa i našeg zla, kojeg smo izazvali namjerno ili sasvim slučajno. Tu posebno mislim na želje koje želimo za sebe ili upućujemo prema drugima u vidu kletve, ogovaranja, pričanja laži… Sve to povlači za sobom neku reakciju, obično onu negativnu, jer ne možemo drugima željeti zlo a očekivati za sebe dobro. Isto tako, naše želje nerijetko nisu realne, ili još bolje da se izrazim: ono što želimo vjerovatno nam i ne treba da u životu budemo sretni. Međutim, silna čežnja i želja znaju akumulirati mnogo energije koja se kad tad ispolji i privuče u naš život nešto slično ali krajnje nepotrebno ili čak opasno za nas. Zato, budite jako oprezni u onome što želite.

 

PREPOZNATI ZLO

Najvjerniji pokazatelji da ste žrtva crne magije jeste ukoliko ste stalno bolesni a medicinski nalazi potvrđuju baš suprotno, odnosno da vam nije ništa. Gušenje u prsima, naročito u sumrak i noću. Česte glavobolje kojima nije uzrok migrena, upala sinusa ili neki drugi medicinski razlog. Mržnja prema religiji. Čudni ili košmarni snovi: snovi u kojima vidite jednu ili više zmija, škorpiju, usnite zeca, šivaće igle, kokošija jaja, crnog psa ili crnu pticu ili čak crnu biljku, i tako dalje. Iznenadne i bezrazložne promjene raspoloženja. Pojavu nagle mržnje ili nagle ljubavi prema određenoj osobi. Bez ikakve kontrole dolaze vam crne misli, osjećaj beznađa, ili dobijete neobjašnjiv strah od noći, izlaska napolje i sličnoga. Također, osjećaj bockanja po tijelu, bolova koji brzo dođu i brzo nestanu, osjećaj da vam ispod kože hodaju mravi.

Od ostalih simptoma ovi su među najvažnijim.

Ukoliko se budite između ponoći i tri sata ujutro onda je to znak da se vaše tijelo bori protiv magijskog napada. Naime, čim se probudite magijski napad prestaje pošto ste u punoj svijesti. Stanje sna je najosjetljive razdoblje za ljude kada su odbrambene moći tijela najslabije izražene. Upravo zbog toga crna magija se najviše prakticira noću, u onom periodu kada većina ljudi čvrsto spava.

Ako ste na bilo koji način, čak i nesvjesno, došli u neposredni dodir sa čarkom narednih nekoliko dana osjećat ćete se potpuno bez snage i volje, izbjegavat ćete bilo šta da radite i jedina želja će vam biti da vas puste na miru i da ležite u krevetu.

Senzibilnije osobe čak mogu detektirati negativnu energiju u svom domu tako da im se naglo pred očima pojave maglovite siluete, koje brzo nestaju. Ili osjete pojavu nepoznatog mirisa. To znači da je vradžbina unutar vašeg doma ili pak zakopana u dvorištu. Imate li saksije sa živim cvijećem negdje napolju obavezno provjerite da nema nečega zakopanog u njima.

Zanimljivo je kazati kako je cvijeće samo po sebi iznimno senzibilno i kao takvo detektira negativnu energiju iz okoline možda bolje od bilo čega. Na primjer, ako vam nikako ne uspijeva da gajite orhideju u kući onda je to znak da vam je rađena magija za blokadu posla ili novca, osuši li vam se naglo bez ikakvog realnog razloga sedef trava u saksiji ili u dvorištu tada je sasvim sigurno da je zaustavila napad crne magije na kuću ili vas.

 

NEKA SE PROTJERA SVO ZLO

Crnoj svijeći se pripisuje posebna moć da protjera negativne uplive, uništi magijske tvorevine te nanese snažan udarac neprijateljima. Može se koristiti samo jednom mjesečno, odnosno trećeg dana nakon punog Mjeseca. Ovo je najidealniji i najpovoljniji trenutak da se ona upotrebi i u potpunosti iskoristi njen nesvakidašnji potencijal.

Ritual je poprilično jednostavan.

Na listu papira napišite imena svojih neprijatelja, svi onih osoba za koje imate sumnju da vam rade magiju, ali također nemojte zaboraviti napisati i „znane i neznane vještice“ jer ćete tako zaokružiti cijeli krug onih koji vam eventualno čine ili pokušavaju raditi zlo. Papir stavite na neku ravnu površinu a na njega postavite crnu svijeću i zapalite sa šibicom, nikako ne upaljačem. Dok to radite izrecite ovu jasno formulisanu rečenicu:“ Neka se protjera svo zlo, svaka nevolja, sva šteta iz moje kuće, sa mog stola, iz mog kreveta, iz moje familije. Kako gori svijeća i vosak se topi, tako neka izgore i istope se sve magije napravljene na mene, rasprše se kao dim i vrate devet puta jačom snagom onome ko mi je zlo mislio i radio.  Crna svijećo gori, izgori i sve moje neprijatelje umori!“.

Nakon izrečenog ostavite svijeću da izgori do kraja, a što može potrajati 8 ili 9 sati, te ono što ostane zajedno sa papirom bacite na raskršće, niz rijeku ili zapalite u vatri koja gori negdje napolju. Moj vam je savjet da nakon toga u nedjelju zapalite jednu narandžastu svijeću i pustite je da u potpunosti izgori, kako biste u svoj životni prostor vratili pozitivne vibracije, a sebi i ukućanima vitalnost i snagu.