8.08.2021.

ČAROLIJE ZA POSAO I NOVAC

Kategorija: MAGIJA

Uzmite deset bijelih, maleni papira veličine dva vaša prsta. Na svaki od njih kapnite po jednu kap svoje krvi u Merkurov sat. Zatim papiriće presložite i nosite stalno sa sobom tokom slijedećih deset dana.Tek tada, opet u Merkurov sat, koristeći svjetlost bijele svijeće, napišite molbu za posao. Prilikom predavanja molbe imat ćete pri ruci one presložene papirić. Bacat ćete ih neprimjetno u svakoj prostoriji u kojoj boravite vezanoj uz posao koji tražite i nakon razgovora sa svakim čovjekom važnim za dobijanje posla. Papirići se moraju neprimjetno ispuštati u njihovoj blizini.

Koliko papirića imate toliko ih treba potrošiti, ne čuvajući ni jednoga. Ako koji preostane, treba ga spaliti kod kuće u prvi nadolazeći Merkurov sat, na plamenu bijele svijeće.Također, upozoravam vas da bačeni papirići ne smiju biti primjećeni dok ste vi u njihovoj blizini, već nakon što odete.

O onome što ste poduzeli da biste dobili posao nikada nemojte nikome govoriti a ponajmanje ljudima kojima ste ostavljali presložene papiriće.

Nabavite svetu vodicu. Napišite molbu za posao u Merkurov sat a zatim molbu poprskajte kapima svete vodice.Također, ponesite tu vodicu sa sobom i poškropite neprimjetno prag zgrade u kojoj biste dobili posao, kao i sve pragove preko kojih budete prelazili, te sva vrata koja budete morali otvoriti.

Čim predate molbu za posao, vratite se kući i skoncentrirajte – misleći barem deset minuta svakih sat vremena u toku dana – na posao koji očekujete. Misli neka su vam čiste, jasne, konkretne. Nemojte u mislima zaklinjati, već naređujte da vam se željeno ostvari. Djelovanje svete vodice mozete pojačati nošenjem odgovarajuće boje odjeće prilikom predavanja molbe za posao. Podsjećam kako je zaštitnik posla Merkur.

Uz složene rituale za novčane dobitke, koje mogu izvesti samo za to osposobljene vještice i vještci, postoji i jednostavan ritual koji možete izvesti i sami. U doba prve četvrti izađite na mjesečinu, sklopite ruke i isprepletite prste, pazeći da palac desne ruke bude iznad palca lijeve ruke. Istovremeno pomišljajte na određenu količinu novca. Što je razmišljanje o novcu dublje i jače, dobitak ce biti izvjesniji.

Magijske vrijednosti ovog rituala pojačat ćete ako poslije desetak minuta ovakvog razmišljanja stavite među prste lijeve ruke metalni novčić i na mjesečini stalno ga preokrećete.

Oznake: , ,