11.12.2022.

ČAROBNA KUHARICA: vradžbine za sve životne probleme (deseti dio)

Kategorija: MAGIJA

SVE RECEPTE KOJI VAM SE DOPADNU ZAPIŠITE U NEKU SVOJU TAJNU BILJEŽNICU TVRDIH KORICA KOJA ĆE BITI REZERVISANA SAMO ZA VAS. MUDRO IH JE SAČUVATI JER ŽIVOT JE POTPUNO NEPREDVIDIV I DONOSI NEOČEKIVANE ZAPLETE I NEDAĆE ZA KOJE MOŽDA POSTOJI RJEŠENJE BAŠ U ČAROBNOJ KUHARICI. ČUVAJTE JE LJUBOMORNO OD TUĐIH POGLEDA I STALNO NADOPUNJAVAJTE NOVIM ČAROBNIM MUDROSTIMA.

DA MUŽ NE VARA ŽENU, ČAK NI U MISLIMA

Supruga mora nabaviti kamen zvani oniks i svaku noć punog Mjeseca spavati s njim ispod jastuka. Nikada ne smije mužu reći zbog čega to radi jer će vradžbina izgubiti svoju moć ukoliko on sazna. Ukoliko on ili neko drugi pita, žena mora izmisliti neki izgovor.

 

ZA SLATKE LJUBAVNE NOĆI

U noći punog Mjeseca stavite ispod kreveta tanjur napunjen šećerom ili medom. U to dodajte jednu crvenu papriku i zub neke divlje životinje. Razmaknite zavjese sa prozora tako da mjesečina može prodrijeti u sobu a vi vodite ljubav sa svojim mužem ili suprugom. Sva seksualna snaga i strast, kao i emocije, doći će tada do potpunog izražaja.

 

ČARKA DA SE MUŽ ODVOJI OD LJUBAVNICE

Kada pereš odjeću nevjernog muža potopi je preko noći sa šoljom sirćeta i sedam grumena krupne soli. Prilikom pranja dodajte u zadnju vodu, prilikom ispiranja, sedam kapi svog omiljenog parfema. Ovo stalno ponavljaj. Rezultat neće izostati.

 

ZA ZAŠTITU OD FINANSIJSKE BIJEDE

Ovu čaroliju rade supruge svojim muževima, posebno onim koji stalno posluju. Žena stavi konjsku potkovicu sa sedam rupa u suprugovu ladicu s odjećom sedamdeset dana, a zatim je okači na zid spavaće sobe.

 

ČARKA ZA POVRATAK BIVŠEG MUŽA ILI ŽENE

Potražite vrlo visoko i mračno mjesto, tu zapalite crvenu svijeću, a onda sjednite na zemlju i posmatrajte zvijezde na nebu. Kada ugledate zvijezdu padalicu zamolite je da vam vrati izgubljenu ljubav. Nakon toga ostavite svijeću da izgori do kraja a vi se vratite kući, ne gledajući više u nebo.