18.05.2022.

Čarke za sudbinu i ljubav

Kategorija: LJUBAVNA MAGIJA

Voodoo ljubavna čarka

Izabranoj osobi treba diskretno ukrasti odsječeni nokata, dlaka kose, male ili velike nužde, znoja, krvi, pljuvačke. Za ovu čarku potrebne su najmanje dvije različite stvari od nabrojanih. Svi sastojci se stave u staklenku od pola litre koja se dobro začepi. Staklenka se može staviti u magijski kvadrat ali isto i u obično kupatilo samo na skriveno mjesto. Dokle god se ne ostvari željeni kontakt niko ne smije vidjeti staklenku. Nakon ostvarenog kontakta ona se obavezno treba odstraniti jer može da podredi onog koji je napravio magiju njezinoj žrtvi.

 

ČARKA ZA VJERNOST (IMPOTENCIJU)

Za ovu čarku potrebna je jedna bronzana igla koju treba izložiti toplini vatre kako bi postala meka i savitljiva. Potom se njen vrh savije prama ušici ali tako da je dodiruje i govori se:

Svemogući Bože! Gospodaru anđela! Gospodaru Mikaila i Džibraila, i Israfila, i Rafaila, i Hebafila, i Šebafila, i Haruta, i Maruta, i svih Kerubina i Serafina! Kao što ovaj savijeni vrh dodiruje ušice, ali ne ulazi u njih, tako da N.N., penis može dodirnuti vaginu ali ne i ući u nju.

Zatim zakopajte tu iglu u stari grob.

Kada se želi poništiti čarka onda se igla otkopa i savija udesno koristeći istu formulu.

Uoči Hidirleza ili Bajrama treba staviti pod jastuk ogledalce, češalj i prvi zalogaj hljeba od večere. Šta te noći “dođe na san” ostvariće se.

Ljubavna magija se najbolje “hvata” za vrijeme mladog Mjeseca pa se zato u svim receptima ljubavne magije spominju mladi petak i mlada nedjelja, koji su vrijeme Mlađaka. S druge strane čvorovi za ljubav se vežu dan ili dva pred pun Mjesec pošto “upiju” u sebe njegovu snagu.
Ljubavna magija je uglavnom seksualna jer služi da se određena osoba uzbudi, dovede u stanje čežnje i želje za tjelesnim kontaktom.
Važno je, posebno kad je riječ o vještici koja djeluje sama, da naučeno prilagodi svojim mogućnostima i sposobnostima. Moguće je naučiti bilo koju vrstu rituala ali on neće djelovati ako ne vjerujemo u njega ili ga ne izvodimo dobro.
Žena kada se kupa treba uhvatiti devet šaka vode na svojoj vagini i tu vodu izliti u neku posudu. Iznad te vode devet puta se kaže:
Ehum vehum ćuli lehum ćuli sallu salalahu kulhuvelahu.
Kako god ja ne mogu živjeti bez svoje pizde tako ni ti ne mogao živjeti bez mene, kako god ne mogao živjeti bez vode tako ne mogao živjeti bez moje pizde. Huuu, elzalif amin.
Ovako obajanu vodu sipa mu tajno tri puta da popije u soku ili kafi.