13.11.2021.

BRAZILSKA LJUBAVNA MAGIJA

Kategorija: LJUBAVNA MAGIJA

U magijskoj praksi ništa nije besplatno i svaka želja koju imate mora se platiti. Jer niko vam nije dužan besplatno udovoljavati. Zbog toga se u brazilskim magijskim kultovima prinose žrtve svjetlosti, krvi i ostale vrste ponuda spiritualnim silama. Ukoliko ste dovoljno hrabri i uporni uspjet ćete realizirati svoje tajne želje, posebno one koje se tiču ljubavi i seksa.

Vjeruje se da svaki čovjek ima svog anđela zaštitnika ili čuvara koji ga štiti od zla i magijskih napada. No, postoje metode kojima se njegova protekcija oslabi i tako omogući čaroliji da djeluje. A u toj namjeri poduzima se neki od ovih rituala.

Uzmite običnu bijelu svijeću i slomite je na tri jednaka dijela. Prilikom svakog lomljenja recite:

Nisam slomio ovu svijeću nego snagu anđela čuvara NN. (ime i prezime žrtve).

Nakon toga zapalite svijeću na podu i neka izgori do kraja a ostatke bacite u rijeku ili potok.

Drugi način, i mnogo jači, je da na svijeću napišete ime osobe čijeg anđela čuvara želite blokirati. Stavite svijeću u čašu u koju ćete naliti ruma do polovine. Kada svijeća dogori do polovine, odnosno dođe do ruma, čaša će se rasprsnuti te će tako anđeo čuvar te osobe biti blokiran. Zbog toga ovaj ritual izvedite negdje izvan kuće. Kada se to desi (pukne čaša) možete baciti čarku na tu osobu.

 

Čarolija na sliku

Nekada je bio veliki problem doći do slike željene osobe no danas, zahvaljujući društvenim mrežama, to je vrlo jednostavna stvar. Sa tom slikom u brazilskoj ljubavnoj magiji moguće je omađijati i zaludjeti strašću voljeno biće. Pored slike bit će vam potreban živi pijetao kojeg ćete na velikom raskršću (od četiri puta) žrtvovati u ponoć. Pijetla ćete zaklati iznad slike i ostaviti ga na njoj. Dok se kolje pijetao treba biti skoncentrisan na ono što se radi i reći:

Anđelu čuvaru od NN (ime i prezime te osobe), budi moj saveznik, i dovedi mi NN koji mi se sviđa, da ga dobijem. Ako ga dobijem i bude moj, nudim sedam svijeća za sedam petaka.

Kad završite otiđite sa raskršća bez osvrtanja unazad, jer ako ako se okrenete mogli biste biti uplašeni od strane entiteta koji dolaze na ponuđenu žrtvu.

 

Magična žaba

Uhvatiti žabu, što veću, ukoliko se čara muškarcu. Nakon toga žabu treba uzeti desnom rukom i proći njome ispod trbuha pet puta govoreći:

Žabo, žabice, kao što ti prolazim ispod trbuha, tako NN da nema mira ni odmora dok za mene ne bude živio svim srcem, tijelom, dušom i životom.

Nakon što se kažu ove riječi, uzme se igla, u nju se uvuče zeleni konac, i onda se žabi zašiju oči, ali pazeći da joj se ne povrijedi zjenica oka. U protivnom osoba na koju se čara oslijepiće. Zašiti samo vanjski rub od dna do vrha, tako da žaba ima skriveni pogled. Poslije svega žaba se odnese i ostavi u nekom grmu.