27.11.2021.

ČVOROVI ZA BRAČNU VJERNOST

Kategorija: LJUBAVNA MAGIJA

Namjena seksualnih vradžbina jeste prvenstveno da izazovu prisilnu vjernost partnera, obično muškarca, koji nakon što postane žrtvom ove magije gubi potenciju odnosno ne može voditi ljubav sa drugom ženom. No, treba naglasiti, da se u jednakoj mjeri mogu vezati i žene i muškarci.

Prije odlaska u krevet s partnerom žena mora nabaviti pamučni konac i skriti ga da joj bude blizu. Pošto muškarčev penis postigne erekciju, ukruti se, ona mu “uzme mjeru” tojest izmjeri ga palcem i kažiprstom te tu mjeru prenese na konac. Potom odreže nit tojest skrati je da bude kolika je dužina penisa.

Odmah poslije seksualnog odnosa razmazuje ejakulat (spermu) po koncu. Ovo može učiniti u krevetu ili u kupatilu. Ukoliko je to izvedivo najbolje je da to bude sperma izašla nakon oralnog seksa, odnosno preporučljivo je da žena ne doživi orgazam, pošto je moguće da i ona nakon čarolije izgubi zadovoljstvo i snagu, da se sama “sveže”.

Alternativno, ona bi trebala dobiti ejakulat na čistu bijelu maramicu ili krpu. Treba biti vrlo oprezan da na krpi ne bude njenih vaginalnih izlučevina. Kada muškarac zaspi, nakon seksa, ona uzme konac i na njemu sveže sedam ili devet čvorova, počevši od sredine niti prema van, neizmjenično sa lijeve i desne strane, dok ne dođe do početka konca.

Kad formira čvor ona ga ne smije svezati nego zovne muškarca po imenu i u tom trenutku kada on odgovori (promrmlja nešto) ona pritegne čvor. Naravno, ne smije nikada mužu reći pravi razlog zašto ga je pozvala. Zbog delikatnog procesa mnoge žene vezanje čvorova rade u više navrata (prilika), svaki put novi čvor s dodavanjem svježe sperme po koncu, što je svakako bolji i učinkovitiji način od onog da se svi čvorovi svežu isti dan.

Odmah nakon što je zadnji čvor svezan neke žene običavaju nit pospremiti (zamotati) u tkaninu navlaženu sa muškarčevom spermom, i u nju staviti nekoliko stidnih dlaka, ili onih ispod pazuha ili pak sa glave. No nije obavezno. Tkanina se može staviti u crveni flanel i nositi u torbi koju ima stalno sa sobom, ali i pod suknju, u gaćice, bilo gdje ispod struka. Kad ne nosi tkaninu sa čvorovima mora je držati u zaključanoj kutiji ili čvrsto zatvorenoj posudi. Začarani muškarac ne smije nipošto vidjeti ili dotaknuti tkaninu sa čvorovima.

Od tada on će biti “svezan” i neće moći postići erekciju s niti jednom drugom ženom osim nje. Jedini način da se oslobodi ove nezgodne čarke jeste da ukrade nit sa čvorovima i sve ih odveže.

Oznake: